Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wrocilam o 22 i sie czepia

Polecane posty

Gość gość

od 2 dni mamy z mezem ciche dni. mialam po pracy spotkanie z dziewczynami z pracy, poszlysmy sobie do knajpki niedaleko pracy i tak sie super gadalo ze po 22 wrocilam dopiero do domu a od 17 tam bylysmy..jednak mowilam wczesniej mezowi gdzie bede, z kim bede i jak wracalam to zadzwonilam do niego ze wracam wlasnie. powiedzial ze nie chce ze mna gadac, ze akurat musialam wyjsc jak on byl w pracy i w razie czego jakby cos sie stalo to by nie mial jak przyjechac...i ze pewnie jakby byl w domu to bym wczesniej wrocila.. i foch :/ to juz ktorys raz, staram sie byc fair, informuje go gdzie ide itp i powiedzial ze moglam wyjsc stamtad wczesniej, nie musialam do konca z nimi siedziec tyle czasu;/ mam dola, pretensje o glupoty ma...sam jest w porzadku bo jest typem domownika i nigdzie praktycznie bede mnie nie chodzi... nie wiem co mam zrobic ehhh

Gość gość
Powiedz mu ze moze on jest samotnikiem domatorem ale ty masz czasem ochote wyjsc z koleżankami i pogadac o p*****lach,ciuchach i kosmetykach i nie widzisz w tym nic zlego,zwlaszcza ze go informujesz gdzie i z kim jestes. Koles jakiś dziwny chce cię zamknac w klatce? Ja bym mu jeszcze sama awanturę zrobila,napewno sie przed nim nie plaszcz.