Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On, nie pamieta, nie zna, nie widzi, odwraca glowe

Polecane posty

Gość gość

a ja udaje, ze mam to w d***e, ze nie czuje. Dopoki starczy sil...:'(

Gość gość
jego prywatny problem, nie twoj 🖐️

Gość gość
No tak, ale ja nic nie zrobiłam złego aby byc tak traktowaną-o to chodzi;(. Nie rozumiem czemu odwraca głowe na mój widok i udaje, że nie zna, nie pamięta...Nic nie zrobiłam, to ja mam prawo tak się zachowywać, bo ja zostałam oszukana i zmanipulowana i okłamana, a do głowy mi to nie przyszło aby sie tak zachowac. A co do odp powyżej- nie, nie zaliczył. W życiu relacja międzypłciowa to nie tylko sex.

Gość gość
Po prostu jest mi przykro.

Gość gość
debil znowu czegos nie rozumie:D

Gość gość
Trafilas na chama, ktory nie potrafi nawet powiedziec "czesc". Przykre to, ale niestety tak czasami sie zdarza. Wiec przestan sie przejmowac jego reakcja. I zapomij o gosciu. On nie jest wart pamietania.

Gość gość
Czyli to jego problem?Nie mam się co przejmować?Już zaczełam dopatrywać się winy z mojej strony, bo on wydawal się taki dobrze wychowany, szarmancki, a teraz po tym jak mną manipulował i okłamywał mnie, to nawet nie potrafi przyznać się do błędu tylko teraz odwraca łeb i udaje, że nie zna. Żeby nie było, odrazu uprzedzam, NIE, TO NIE CHODZIŁO O MIŁOŚĆ, A BARDZIEJ O BEZGRANICZNE ZAUFANIE I ASPEKT PRZYJACIELSKI. Do osoby powyżej-czemu mnie wyzywasz od debili?Ja Cię nie obrażam. A cięzko mi wytłumaczyć sobie jakieś zachowanie skoro nie rozumiem dlaczego tak się zachowuje ta osoba, jakimi pobudkami nią kierują. Nikomu w głowie nie siedzę.

Gość gość
Skoro byliscie przyjaciólmi to powinnas mniejwiecej wiedziec o co mu chodzi

Gość gość
Tak, nie przejmuj sie, bo problem jest w nim. Dobre wychowanie wymaga, aby powiedziec "czesc" osobie znajomej. Skoro on na twoj widok odwraca glowe i sie nie potrafi przywitac, to jest chamem. I tyle. Czesto nie rozumiemy postepowania innych. Ale mozemy takiem postepowaniem sie nie przejmowac. Trzymaj sie.

Gość gość
No własnie nie wiem o co chodzi. W ogóle nie wiem czemu mnie okłamał i mną manipulował-nie rozumiem tego.