Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czemu kultura u wielu facetow to rzadkosc

Polecane posty

Gość gość

u kobiety to podstawa, a wielu facetow po prostu nie umie sie zachowac, sa glosni, chamscy, wulgarni, wiele moich kolezanek uwaza, ze to takie fajne itp., ale mnie tacy faceci brzydza, co bekna i mysla ze sa fajni albo mysla, ze my nie slyszymy jak wypowiadaja sie o dziewczynach...

Gość gość
A mnie najbardziej drażni bluźnienie. Co drugie słowo to k, j, p wiadomo. Aż uszy bolą. A najlepsze jest to, że dziewczyny tez tak bluzgają i nie mają peoblemu z tym, ze koleś zwraca sie do niej " co sie k... Cieszysz " albo "chodź tu k..." Ja bym za taki tekst strzeliła z liścia, a te sie cieszą. 21 wiek to porażka

Gość gość
Czemu, czemu, czemu???!!!!! Bo matki Polki uważają ze syn jest lepszy od córki i że może wszystko. To okropne bekanie,głośne zachowywanie się, prostackie wypowiedzi, rzenie zamiast uśmiechu, lenistwo, chamstwo, wulgarność wypijaja z mlekiem mamusi. Bo syn musi być silny i chamski i cwany i sprytny.

czytalem w innym fatku o kobitce ktora nie wie co ma zrobic bo jest w ciazy i ma psa...porownuje psa do dziecka Coz tak samo jak sa puste Panie sa i pusci faceci. Po czesci to Wasza wina bo sobie na to pozwalacie zebysmy tak do Was sie zwracali po czesci to hamskie nastawienie facetow wychodzi z racji wyzszosci a raczej glupoty,bo im sie wydaje ze jak przeklinaja to sa cool.

Gość gość
Nie bądź naiwna!! To wszystko zasługa mamusi i tatusia. Myślisz ze możesz zmienić dorosłego faceta? Myśl tak dalej a marnie skonczysz

Gość gość
To nie wina rodziców, a standardów. Dzisiaj kur** zastępuje dzień dobry, dziewczyny cieszcie sie, jak sa traktowane jak szmaty, pozwalają sobie na poniżające teksty i same są wulgarne. Nie ma dla kogo sie starać. Przedwojenna kultura już nie wróci, świat jest zeszmacony.

Gość gość
Tak standardów. A rodzice nie maja żadnego wpływu na dziecko hahahahaha. Rodzice to główny autorytet dla dziecka do tego stopnia ze człowiek rodziców utożsamia z bogiem.

Gość gość
Często wewnetrzy glos to właśnie glos rodziców i ich nauk. Skoro tego nie ma to znaczy ze rodzice nie uksztaltowali sumienia dziecku

A rodzice nie maja żadnego wpływu na dziecko hahahahaha. xxxx I właśnie to hahahahahaha dobitnie świadczy o kobiecej kulturze . Wybaczcie drogie panie ale w niczym Wam nie ustępujemy

Gość gość
pulchny.......w koncu uczymy sie od najlepszych. Juz musimy robic za kobiete I za mezczyzne, bo wy takie c***y jestescie. Ani kultury, ani odpowiedzialnosci, a NI zarobkow. I na co komu facet drogie panie, jak I tak wszystko same musimy?

Gość gość
Faceci plują na chodnik nigdy nie widziałam żeby kobieta tak robiła

Gość gość
pulchny.......no nie Wiem czy jest to powod do zachwytu. To 'najlepsi' w znaczeniu najwieksi degeneraci....hahhaha

Gość gość
Właśnie, dodawanie do wypowiedzi " haha" świadczy o głupocie i nawet najmądrzejsza treść zmienia w wypociny 14 latka. Właśnie nieprawda, ze rodzice tak uczą. Zazwyczaj rodzice bluzgających i rozwydrzonych dzieci to normalni ludzie. Dzieci uczą się tego między sobą i uznają, że k.... To niezbędny przecinek w każdej wypowiedzi, a wszystkie czasowniki należy zastąpić rożnymi formami " pierd..." Lub " ******."

Gość gość
Tatuś robił a mamusia pozwalała. Czemu jesteś taka dosłowna, masz niskie IQ? Skoro pluje to znaczy ze matka nie miała nic przeciwko

Wiem ale czy Ty wiesz co to jest ironia ? Uznajmy że jest 1:1 i obie płci chamieją po równo

Gość gość
Nie wybielaj się mamusiu. Znam wiele rodzin gdzie są " porzadni" rodzice i wyrodne dzieci. Bo ta porzadnosc jest pod publiczke

Gość gość
Bo jak sie ma do czynienia z taką sztuką jak ty to trudno zachować kulture:-)

Gość gość
Taki polski k***idolek......wszedzie chyba jest tak samo

Gość gość
Nie mam dzieci, jestem za moloda, obserwuje otoczenie i widzę, że nie ważne z jakiego domu ktoś pochodzi, w większości przypadków zachowują sie tak samo dennie.

Gość gość
faceci tez chyba przez kobiety staja sie takimi bucami, bo jakas je olala i sa wsciekli na wszystki kobiety i mysla, ze beda mieli branie jak beda "bad boyami" no ale bez przesady... tak samo kobiety chyba, mysla, ze trzeba byc troche chamskim, bo ludzie wejda ci na glowe. Wrazliwi i mili ludzie maja ciezko w zyciu i pod gorke, dla wielu ludzi to takie "c***y bez charakteru" ktorymi mozna pomiatac, smutne to...

Gość gość
Bycie miłym a kulturalnym to dwie rożne sprawy. Można w kulturalnych słowach zrównać kogoś z ziemią, nie obrażając go przy tym.

Gość gość
mozna sobie kulturalnie probowac, ale prostak swoja piescia i bluzgami znizy cie do swojego poziomu czesto, niestety

Gość gość
Dlatego najlepiej nie zadawać sie z prostakami