Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba pójdę zrobić sobie przeszczep włosów. Mam wielkie czoło i zakola...

Polecane posty

Gość gość

zakola moze nie są duze, mniejsze niz u 90% facetow ale jednak, po lewej stronie mam wieksze niz po prawej, fatalnie to wyglada, do tego mam wielkie czoło jak kosmita, nie moge sie obciac na krotko bo brzydko wygladam, a w dlugim wygladam jeszcze gorzej... wydam te 5-6 tysiecy na obnizenie linii czola o 1cm :) nie mam co robic i tak z pieniedzmi

Gość gość
a w jakim jesteś wieku? mimo wszystko to dziwne u kobiet :O

Gość gość
nie jestem kobietą mam 25 lat

Gość gość
Nie jest dziwne bo sama jestem kobietą i teżmam zakola, nie mogę się z tego powodu uczesać tak jak bym chciała

Gość gość
jeszcze lepiej, facet piszący na forum dla kobiet :O

Gość gość
5 tys ? tak tanio ? sama bym chciala to zrobic bo mam taki sam problem wielkie czoło + zakola :( jestem zmuszona nosic grzywke :(

Gość gość
A ja chce sie wydepilowac.

Gość gość
z tyłu głowy biorą

Gość a nie lepiej sie
ogolic calkiem na lyso?

Gość gość
też o tym myśle są 2 metody FUE i safer ta druga jest chyba lepsza bo nei zostawia śladu z tyłu i daje lepsze efekty cena chyba 12 zł za włos.

Gość gość
chyba na odwrót, metoda FUE w ktorej pobieraja pojedyncze cebulki włosa i wszczepiają w nowe miejsce, sladow potem nie ma ale to drozsza metoda a druga to STRIP gdzie wycinają ci z tylu głowy pasek skory z włosami i wszepiają na nowe miejsce :O porazka zobaczcie w google na fotkach, tragicznie ten strip u facetow wyglada bo widac blizne z tylu

Gość gość
lepiej poczekac jak zaczna ,,produkowac'' wlosy w laboratoriach,skore juz ,,choduja''

Gość gość
Ja też mam problem z łysieniem, mimo młodego wieku. Jestem na etapie poszukiwania kliniki wykonującej tego typu zabiegi. Niestety w mojej okolicy nie ma żadnej znalazłem kilka na Śląsku, między innymi http://www.przeszczepwlosow.org.pl/. Może ktoś już wykonywał zabieg i może polecić jakąś klinikę na Śląsku ewentualnie w Małopolsce?

Gość gość
Ja właśnie miałem wykonywany przeszczep włosów metodą strip w Szczecinie na Małkowskiego. Jeśli chodzi o ślad po wycięciu paska to jest on niewidoczny, gdyż włosy wszystko zasłaniają. Poza tym, dużo tez zależy od tego jak lekarz zszyje ranę i jak się zagoi. To również potem wpływa na wygląd blizny. Ja na szczęście nie miałem takiego problemu, wszystko się ładnie zagoiło i nie paprało.