Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matka kwoka 86

tesciowa zabrala mi dziecko na weekend a ja nie moge sobie znaleźć miejsca w dom

Polecane posty

Gość matka kwoka 86

Maz wyjechał w delegacje na dwa dni ja zostałam sama z corka wiec teściowa zaproponowala ze mnie troche odciąży i weźmie mala do siebie na dwa dni.ma 3 miesiące i to pierwszy raz kiedy nas rozdzielono:(mam czas dla siebie to zamiast go wykorzystać krzatam sie po domu i w*****a mnie ta cisza brakuje mi mojej malutkiej piczki,jest tak absorbujaca ze padam na pysk w nocy wstaje kilkanaście razy i nie raz mam dość ale jak ja dzis zabrala w ogóle nie czuję ulgi wręcz przeciwnie tesknie za nią i juz myślę czy nie placze za mną :( zostalam sama mam zamiar ogarnac dom obejrzeć dobry film i odespać noc.chociaz teściowa zapraszala na noc jak mi będzie smutno to nie wiem czy tak nie zrobię. Matka kwoka ze mnie ale cóż na to poradzę mloda ma dopiero 3 miesiące...

Gość matka kwoka 86
Lenka Marlenka ty sama jesteś prowokacja :o bez komentarza.Niby dlaczego prowokacja? Nie to nie jest prowokacja

Gość matka kwoka 86
Ja tak napisze bo co w tym określeniu jest złego no powiedz,to pieszczotliwe określenie często tak do niej mowie ... Moja mala piczko :) dla mnie to fajne dla ciebie nie musi 🖐️

Gość matka kwoka 86
No dla was lepiej jakbym napisala pewnie bachor lub wyjec,nie?i wtedy to nie jest prowokacja.żałosne:o dla mnie nazwanie córki "moja mała piczka" jest słodkie i pieszczotliwe :)

Gość gość
Lenka weź idź na spacer powtarzasz sie to ze ty szablonowo określasz swoje dziecko to nie mój problem lecz twój...skoro uznajesz ze to prowokacja to się nie wypowiadaj przyszłam tu pogadać a Ty przynudzasz 💤

Gość gość
czemu wyzywasz dziecko od c/i/p ? żałosna jesteś i do tego masz pieluchowe zapalenie mózgu

ht tp://www.miejski.pl/slowo-Piczka Nie tylko kojarzy się pozytywnie słowo piczka. EDIT: ht tp://sjp.pl/piczka ht tp://pl.wiktionary.org/wiki/piczka

Gość matka kwoka 86
"Kobieta, bądź dziewczyna. Pieszczotliwe określenie, stosowane w sytuacji dobrego, przyjacielskiego kontaktu, gdzie osoba płci żeńskiej, za takie określenie się nie obrazi a przyjmie z uśmiechem" LenkaMarlenka pieszczotliwe określenie tak jak napisałam wyżej...ehhh to kafeeee.Najlepiej jakbym napisała że tęsknie za moim najukochanszym dzidziusiem fasolką maluszeczkiem a ja mówię piczka bo to taka moja najcudowniejsza piczka o! i nic wam do tego.W całej wypowiedzi przyczepiliście się do słowa piczka, jakie to piękne :o

Gość gość
to wszystko wygląda tak, jakby odbyło się wbrwe twojej woli. Jak to "zabrała na weekend"? Moim zdaniem 3mies dziecko potrzebuje przede wszystkim mamy. I żadne teściowe i babcie nie są mu potrzebne. Co innego 2 godziny w dzień, jak masz lekarza itp i musisz wyjść bez dziecka, no albo sytuacje losowe. Ale tak dobrowolnie takie maleństwo z babcią zostawić? Nie jesteś kwoką, to normalne, że tęsknisz. Ja syna raz zostawiłam, jak miał rok, na jedną noc i ciężko to przeżył. Teraz ma 2,5 roku i u babci zostanie, jak będzie chciał. A 3miesięczne niemowlę samo nie decyduje. Wiem, że fajnie byłoby sięwyspać itp, ale na razie TY jesteś potrzebna dziecku. A jak babci się nudzi, to niech krzyżówki rozwiązuje, a nie w matkę się bawi. Swoje dzieci już odchowała.

Gość matka kwoka 86
w końcu jakaś normalna wypowiedź "na poziomie" w zasadzie to zabrała dopiero jakąś godzinę temu i sama podkreśliła o czym napisałam że jak będę chciała mam przyjechać i zostać na noc****ewnie tak zrobię, tylko muszę się ogarnąć i posprzątać w domu trochę.Dziwnie mi samej siedzieć jak u nas ciagle ruch jest w domu, mała gaworzy już sporo więc ciszy nie ma :) czasem można chyba potrzebować czasu dla siebie.Tęsknie za nią i za pewne ona za mną też ale wiem jaka jest mama męża, wpatrzona w nią jak w obrazek i wiem że będzie o nią dbała, ale ogarnę dom wykąpię się wyszykuję i jadę do nich :)

Gość matka kwoka 86
potrzebowałam się wygadać, sorry przyjaciółka dziś poszła do kogoś na wesele więc przecież nie będę jej o tym opowiadać ;)

Gość gość
A dlaczego nie karmisz piersią tak małe dziecko, jesteś wyrodna matką i jeszcze dziecko oddalas obcej babie bo teściowa to nie matka

Gość matka kwoka 86
spoko Lenka, widzisz ja w przeciwieństwie do Ciebie nie odbieram tego wulgarnie :) każdy ma inne poczucie humoru, wybacz:) Posmaruję posmaruję, dam się jeszcze dziadkom nacieszyć bo rzadko mają okazję spędzać z nią czas sam na sam.Czy to złe? Chyba nie...

Nie gniewaj się - ale do mnie słowo "piczka" nie przemawia ;) Zmykaj - we trójkę z Babcią będzie Wam raźniej. A i babskie plotki też są fajne :) Pozdrawiam Cię :)

Gość gość
teściowa na pewno miała dobre intencje a niekoniecznie musiała się nudzić - to do osoby która każe tesniowej krzyżówki rozwiązywać... skoro z własnej woli chciała Ci pomóc, to to doceń, 3 miesięczne niemowlę to maleństwo więc rozumiem że tęsknisz i się niepokoisz,ale teściowa na pewno odpowiednio się nim zaopiekuje, Ty zamiast korzystać z okazji, zrobić sobie jakąś maseczkę czy coś, poczytać książkę albo spotkać się z przyjaciółkami na plotkach to się martwisz, wyluzuj i korzystaj z tego że możesz mieć czas dla siebie

Gość matka kwoka 86
gość dziś A dlaczego nie karmisz piersią tak małe dziecko, jesteś wyrodna matką i jeszcze dziecko oddalas obcej babie bo teściowa to nie matka z z Rozczaruję Cię bo karmię piersią swoją córkę ale ty chyba nie wiesz co to jest laktator mam tyle pokarmu że sporo odciągam "na zapas" więc córka dostała spore zapasy maminego mleczka,często tak robie jak wychodzę lub spędzamy dzień poza domem-i uważaj laktacja mi nie słabnie przez to-pewnie mogłabym jeszcze i Twoje dziecko wykarmić wymyśl coś lepszego aby mnie obrazić kochanie :)

Gość gość
to wykorzystaj jak najlepiej ten swój "czas wolny", bo oczywiście masz do niego prawo, dziadkowie niech się nacieszą,ale na noc małej nie zostawiaj.

Gość matka kwoka 86
czasem mowie do corki moja mala p.i.z.d.e.c.z.k.o i gowno wam do tego!

Gość matka kwoka 86
17:32 oczywiście podszyw bezczelny :o żal ci dupke ściska z jakiegoś powodu?

Gość gość
Masz prawo do odpoczynku. Nie daj sobie wmówić matka polka ze jesteś wyrodna. Jakby było cos nie tak to Teściowa by dzwoniła. A Ty wyluzuj i się zrelaksuj. Odespij te 3 miesiące :) a jutro wctaniesz wypoczeta i będziesz miała więcej energii na kolejne dni ;)

Ja p************ 3 miesieczna piczka, pIizdddeeeczka .. :/ :o Na syna wypisywałabyś fiutek, czy chujek, napletek, moszna?? Takie przydomki zachowajcie dla siebie w swoich 4 ścianach, bo to płytkie i żenujące Jesteś jednym słowem glupia cycolina i jeszcze glupsza matka kwoka i nie chodzi mi tylko o określenie własnej córki ,ale ogolnie o temat twój. Już wyj, zanos się placzem , rzucaj z okna bo ci twój urodzony srom, czy ta pizzzdddeczke, piczke , wzięli do siebie Jakbyś nie chciała to bys nie dala pizdeeczki, dalas to nie zawracaj dooopy kwoko

Gość gość
Toksyczna a miałam cie za fajną babke a okazałaś sie pusta i prymitywna właśnie Ty a nie autorka tematu...Twoja wypowiedz zenująca :o

Co cie dziwi moja odpowiedz?? jaki temat taka odpowiedz, na tej samej linii i poziomie. Na głupie tematy nie da się mądrze odpisac Do histeryczek nie mam cierpliwości , wyje i wyje tutaj, ilez mozna czytac je spazmów? cholera mnie strzela na takie histeryczki,do tego kiedy rzucają jakimiś obleśnymi określeniami . Oblesna kwoka z tej autorki

Gość gość
Uuuu toksyczna znowu zapomniała o lekach heheh

Gość gość
Pomijac fakt ze to glupia prowokacja to co zlego w w tym ze matka tęskni za 3 miesięcznym dzieckiem ? ( to pytanie do Toksycznej )