Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki jest dla was najbardziej męski zawód?

Polecane posty

Gość gość

O kim kobitki marzycie podczas swoich fantazji seksualnych? O hydrauliku, grupce budowlańców, policjancie, recydywiście, a może o kimś innym?

Gość gość
nigdy nie patrzyłam na zawody pod względem męskości, więc nie wiem

Gość gość
noooo...o takim porządnym antyterroryście to mogłabym pomarzyć :-)

Gość ptaszek na uwiezi
Grabarz

Gość gość
policjant to już nie bo częsciej spotyka sie kobiety ale antyterrorysta strażak czy żołnież jak najbardziej

Gość gość
g****o wiecie, 90% policjantów to zwykłe ci/py :o męskim zawodem może być np. komandos bo zwykły żołnierz to też w wiekszości zwyczajni faceci :p

Gość gość
mój mąż jest rolnikiem, ciągle jeździ na traktorze który kupił wiosną w www.pol-agra.pl dłubie w polu od świtu do nocy i wg mnie to jest najbardziej męski zawód. Lubię mojego chłopak jak tak dużo fizycznie pracuje, jak pokazuje swoje umięśnione ciało jak zdejmuje ubrania. Według mnie chłop to musi być męski, czasami spocony żeby było wiadomo że do wszystkiego się nadaje.

Gość gość
strażak, ale koniecznie w tym swoim uniformie :)

Gość gość
mi kiedyś nie przeszkadzało ze mój mąż jest mechanikiem ale teraz kiedy ja skonczyłam studia to mi zaczyna przeszkadzac. Dlatego namawiam go na zrobienie matury zaocznie w http://www.liceum-zaoczne.sopot.pl/home.html i zeby zrobil coś i przebranzowił sie nieco/

Gość gość
najbardziej męskim zawodami wg mnie są marynarz i kapitan statku. Panowie pracujący na statkach wyglądają bosko. Mają piękne mundury. Nie tylko wizualnie kuszą, podobają się kobietom ale i charakterem, osobowością, mają nienaganne maniery. Z resztą mój mąż pracuje na statku, dostał się do tej pracy dzięki SMT SHIP MANAGEMENT & TRANSPORT GDYNIA LTD http://pracanamorzusopot.pl/. Oczywiście najpierw przez wiele lat pracował na swój status. Najpierw skończył studia w Akademii Morskiej, potem przechodził rozmaite dodatkowe szkolenia uzyskując odpowiednie certyfikaty. Marynarz musi mieć też nienaganne zdrowie i dobrze władać w kilku językach.