Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie to uczucie miec czlonka w pochwie?

Polecane posty

Gość gość
Takie samo jak mieć w pochwie członka.

Gość gość
nie zrobilam tego jeszcze, bo podjelam taka decyzje, a szczerze to moglabym miec to juz dawno za soba. pytam tylko jak to jest.

Gość sabaryta
No co czekasz -trzeba to sprawdzić doświadczalnie -mogę zostać królikiem doświadczalnym

Gość gość
ma byc z milosci ;-) ale chce wiedziec, jak to jest.

Gość gość
jest fajnie ale liczy się - to znaczy czuje sie całość - czyli dotyk, bliskość, otwartość w nagim obcowaniu z drugą osobą. Na początku to wszystko będą dla ciebie nowości. Nowości do tego stopnia, że samo przyjęcie członka do swojego wnętrza nie będzie takim szczególnie najważniejszym przeżyciem w tej sytuacji. Chociaż mogę się mylić - ja zostałam do tego tak dobrze przygotowana i rozluźniona że w moim przypadku tak było. W każdym razie w nagiej bliskości z mężczyzną, przy pełnej akceptacji dla pełnego złączenia jest to niezwykle naturalne i przyjemne poczuć wypełniającą twardość. Może się wydawać, że jest za duży na zmieszczenie się w delikatnej szparce, a tymczasem w niezwykły sposób potrafi miękko wniknąćrozciągając ją wszerz i wgłąb ile tylko potrzeba. Na początek, przy mniejszym wspólnym doświadczeniu, sympatycznym ułatwiającym gestem byłoby szerokie rozłożenie nóżek, dyskretne nawilżenie, np śliną.

Gość ogolony h
To zalezy jaki czlonek, gruby, cienki, dlugi, krotki itp itd.