Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosciowa

Nie potrafię docenić chłopaka, on mnie nie rozumie

Polecane posty

Gość gosciowa

Hej, jestem z chłoapakiem od 2,5 roku. Na poczatku było super-jak to zawsze bywa. Podobało mi sie w nim to, że ma swoje zainteresowania (piłka nożna). Nie naciskał na wspólne mieszkanie razem, nie namawiał do ślubu - miałam 20 lat i uraz do facetów, którzy chcieli mnie usidlić. Zawsze byłam dla niego miła, lubiłam spędzać z nim czas. Z czasem, kiedy zaczęłam się bardziej do niego przywiązywać uświadomiłam sobie, że on woli spędzać czas ogladając mecze, niż ze mną. Nie jestem fanką piłki nożnej. Na początku zgadzałam się oglądać z nim, gdy nie chciałam namawiał mnie do tego. Przez to nie lubię piłki nożnej jeszcze bardziej, mam uraz. Postanowiłam już nie być kobietką "do rany przyłóż". Zaczęłam więcej wymagać, nie zawsze byłam miła. Przez to oddalilismy się od siebie, on zaczął spędzać więcej czasu z kolegami, oglądał sie za dziewczynami. Chłopak woli mi coś kupić, niż być dla mnie czułym. Ja znowu potrzebuję czułości, uwagi. Przez jego brak zainteresowania raz czuję, że go kocham, raz nienawidzę. Potrafię być bardzo uszczypliwa, jestem sfrustrowana. Bo chciałabym chłopaka, który rozumie moje potrzeby i poświęca mi czas. I żeby to był on! Próbuję z nim jakoś rozmawiać, ale nie potrafimy się porozumieć. ja mówię jedno, on rozumie swoje. mamy problem z komunikacją. Często mnie przeprasza, nawet nie rozumie za co, bo chce żeby było dobrze. Czyli może jednak mu zależy...? A mnie irytuje to, że przeprasza mnie za coś czego nie rozumie, a potem znów robi to samo:/.

Gość gość
On Cie nie rozumie bo zdziczałaś.

Gość gosciowa
A co znaczy, że zdziczałam?

Gość gość
Było Wam dobrze, Tobie się to znudziło i postanowiłaś to spierdzielić. Spierdzieliłaś i masz tego efekt.

Gość gosciowa
Nie każy lubi tylko dawać coś od siebie. Miłość musi być wzajemna, czułam się wykorzystywana i zaniedbana. Rozmowy nic nie dawały i postanowiłam się zmienić

Gość gość
gość dziś Było Wam dobrze, Tobie się to znudziło i postanowiłaś to spierdzielić. Spierdzieliłaś i masz tego efekt. xxx było JEMU dobrze!!!

Gość gość
Życie to sztuka kompromisu, nie ujedziesz dalej, jak tego nie zaczniesz stosować

Gość gosciowa
chciałabym tworzyc z nim nomalny zwiazek. proszę o rady

Gość gość
Ale czego Ty chcesz? sama sobie odpowiedziałaś i wymieniłaś co Ci się w nim podobało. Teraz Ci sią "odpodobało" i masz inne wymagania. Chłopak nie rozumie bo od samego początku godziłaś się na taki układ, a nie inny. Teraz to wygląda jakbyś szukała dziury w całym. On ma piłkę nożną, Ty miej swoją pasję. Daj mu żyć i jak gość 18:08 zauważył, zacznij TO stosować a będzie Ci łatwiej w życiu.