Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nowy facet i jego koledzy

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam pytanie: czy po zachowaniu kolegów nowego faceta można poznać jakie on ma wobec nas zamiary? Czy to jak oni mnie traktują, może byc jakas wskazowką? Otóż poznałam fajnego chłopaka, który wysyła mi sprzeczne sygnały. Chwilami sama nie wiem co o tym myśleć, wiec trochę sobie odpuszczam. Jednak jeśli chodzi o jego kolegów, a szczególnie jednego- gdy np siedzimy we trójkę, to ten kolega zaczyna przyspiewywac nam różne piosenki o miłości :) wiem ze to moze wydawać się dziecinne, ale ten kolega to taka rozśpiewana dusza, wiem że poprzez muzykę wyraża to co czuje. Często też słyszę np. że x-owi bardzo sie podobam, że zakochal sie . Tylko czemu słyszę to z ust jego kolegi? Co o tym myślicie? Czy może ten kolega się nabija ?

Gość gość
Sama pomysl i kochaj jednego

Gość gość
Tzn nie, x- to ten moj nowy facet. I ten kolega w jego imieniu jakby był jego adwokatem wyznaje mi milosc. To jest dziwne.

Gość gość
dziecinni jeszcze są

Gość gość
Dziecinni? Chyba nie. A ten kolega, to taki wrażliwiec, który jak sobie troszkę wypije każde uczucie wyraża piosenką:) To muzykalna dusza, ma swój zespół, wiem ze uwielbia muzykę. Z kolei x jest bardzo powsciagliwy w okazywaniu swych uczuć. A za wcześnie by rozmawiać o tym.