Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

178 cm dziewczyna to dużo???

Polecane posty

Gość gość
178 to nie średni a bardzo wysoki dla kobiety. Sredni wzrost kobiet to 165-170. Ja osobiscie mam 165 i bardzo lubię swój wzrost. Jesli chce zalozyc szpilki, to zakladam bez obaw, ze wygladam jak olbrzym. Ale nikt sobie wzrostu nie wybiera.

Gość gość
Moja poprzednia kobieta miała 176cm wzrostu i ciągle chodziła na dość wysokim obcasie. Sam jestem wysoki i dobrze zbudowany, więc razem wyglądliśmy ładnie i proporcjonalnie :).

Gość gość
No còż Karakany bardzo sobie pochlebiaja:D Bo to bo tamto.. A obcasy po co nosza?? By sie podwyzszyc!! Czyli wychodzi hipokryzja!! Ja rowniez mam 178 i jestem z tego dimna. Fakt, wielu facetow jest nizszych ale tez wielu wysokich i jakie towary. A ten wzrok tych niskich, facetow i kobiet:D Wysocy ludzie sa reprezentacyjni. Modelka rowniez musi byc wysoka Manekiny w sklepach wysokie Wszystko na wysokim prezentuje sie lepiej. A niski/ tylko chyba do ciezarow:D

Gość gość
Szczerze to moim zdaniem kobiety, które maja poniżej 170cm to karakanyXD Może i mogą założyć wysokie buty, ale moim zdaniem wyglada to conajmniej śmiesznie :D Krótkie nóżki starają sie być dłuższe i popierniczaja na szpileczkach

Gość gość
"Ja mam 177," " dla mnie wzrost jest istotny i facet niższy, czy nawet mojego wzrostu raczej mnie nie kręci" "To i mnie wolno mieć wymagania co do wzrostu! " "Natomiast takie gadanie, że jestem za wysoka, wielka, żyrafa to za przeproszeniem lata mi koło d. Wzrostu sobie nie wybierałam" Czyli wysoka laska ma prawo kierować się wzrostem, ale niski facet nie może kierować się wzrostem bo "wzrostu sobie nie wybierała"? :D