Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do pomysłowych w aranżacji wnętrz

Polecane posty

sa w sprzedazy roznego rodzaju paski ozdoble plastikowe na kafle sprobuj cos takiego zalatwic i dokleic do krawedzi kratki tak zeby wystawaly za nia , w ten sposob zakryja wady po tych niby fachowcach

Gość gwoli wyjasnienia
I to w takim stanie oddali i ty nic nie marudzilas? Ja bym natychmiast zglosila reklamacje. To oni musza pomyslec co z tym zrobic, nie ty. (jesli nie trzeba tego za czesto otwierac to zostaje moze tylko silikonowa fuga wokol)

Gość gość
O tych paskach nie słyszałam. Gdzie można to znaleźć? Najgorsze jest to,że co dwa, trzy miesiące przychodzą ze spółdzielni i sprawdzają liczniki tak więc w miarę często trzeba to otwierać...

Gość autorkaasaaaa
Oj ile ja się z tą ekipą namęczyłam... Reszta mieszkania wyremontowana ładnie ale łazienka to masakra. 2 razy zrywali płytki bo nie trzymali się projektu. Kładli po kilka razy mozaikę ponieważ wszystko było nierówne. Potłukli 5 tych dużych dekorów. Już miałam dość.

muszisz cos dobrac nie ma takich orginalnych moze listwy boczne do kafli a moze metalowe listwy do paneli proponuje obi albo praktiker maja spory wybor