Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

155cm dziewczyna to mało?

Polecane posty

Gość gość

Jestem niska i na dodatek jestem sama i ktoś mi ostatnio powiedział, że to dlatego że jestem za niska ;-( Mnie się wydawało, że to w sam raz taki wzrost jak mam. Ale jak się tak zastanawiam to faktycznie faceci są wyżsi ode mnie bardzo często, czasem mam buty na dużym obcasiku takim 14 cm nie więcej i już mam prawie 170 cm i właściwie jestem takim kurduplem trochę. To znaczy ja nie uważam, że kobieta 155 cm jest niska, ale faktycznie często faceci są wyżsi ode mnie ;) Nigdy nie brałam tego pod uwagę, że to mógłby być problem w znalezieniu faceta. Mi nie przeszkadza jakby był kila cm wyższy, a skoro facetom to przeszkadza to gdzie mam znaleźc niskiego??? Mam 21 lat, zapisać się na casting do "Hobbita" czy co??? 😭 😭 😭

Gość gość
troche malo co mam ukrywac

Gość gość
hehe, dobra parodia wątku wysokiej ;) szczególnie casting do hobbita :D

Gość gość
W sam raz ;) Podoba mi się akurat taka kobieta i nie widzę problemu w tym, że jestem od niej 25cm wyższy.

Gość gość
Hobbita już nakręcili hmm :O może gra o Tron? tam gra taki jeden całkiem dobry bardzo niski aktor.

Gość gość
Parodia parodią ale naprawdę mam tyle wzrostu i mi to ani trochę nie przeszkadza :D Mój były miał 183cm Nie wiem jak można mieć kompleksy z powodu wzrostu, czy to za wysokiego czy wręcz przeciwnie. No, chyba, że facet miałby 150cm to faktycznie trochę słabo ale przecież na wzrost nie ma się wpływu więc nie pozostaje nic innego jak akceptacja :)

Gość gość
a optymalny wzrost kobiety według was to jaki?

Gość gość
No tak, niestety Hobbit już nakręcony ale nie sądzę żeby w grze o tron szukali następnej karlicy :( Jak Hobbit zarobi milijony to może będą chcieli dokręcić coś jeszcze. Jeszcze zostają Gwiezdne wojny, w starszych częściach r2d2 był grany przez karzełka :D

Gość gość
Nie sądzę żeby było coś takiego jak "optymalny wzrost". Każdy woli co innego i to jeśli chodzi o kobiety (bo ta by chciała mieć 160cm a tamta 175) i jeśli chodzi o facetów, bo jedni lubią niziutkie a inni wysokie i długonogie :P

Gość gość
ja mialam wysokich facetow