Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Beznadzieja. Spotkałam byłego chłopaka na imprezie

Polecane posty

Gość

Wyszłam po niecałych 30 minutach :O Starałam się nie zwracać na niego uwagi. On podrywał jedną laske, a ja cały czas gadałam z kolegą, który od dłuższego czasu o mnie zabiega, ale nic do niego nie czuje, jednak z zemsty też byłam dla niego wyjątkowo "miła". Podszedł i powiedział że szybko się pocieszyłam i że pewnie od dawna kręciłam na dwa fronty, a może i więcej :O Powiedział mi jeszcze więcej chamskich rzeczy, ale nie chce o tym pisać. Dostał w twarz i wyszłam. Czuje się okropnie. Co za idota. Mam ochote rozszarpać moją "koleżanke" która zaprosiła mnie i jego choć wiedział że pare dni temu się rozstaliśmy :O

Gość gość
dobrze ci tak suko:)

Gość
dobrze ci tak sukousmiech.gif :O Był moim jedynym chłopakiem więc zastanów się zanim coś napiszesz :O

Gość gość
to tylko o tobie nienajlepiej świadczy, że z takim chamem sie zadawałaś :o

Gość gość
Por****** rozdziewiczyl ja i tera zostawil xD

Gość
to ja go zostawiłam, a nie on mnie.

Gość
to tylko o tobie nienajlepiej świadczy, że z takim chamem sie zadawałaś pechowiec.gif Przejrzałam na oczy po tym jak zareagował na to że moge być w ciąży (okres spózniał mi się kilka dni, ale okazało się że nie jestem)

Gość gość
masz nasrane w głowie panienko aby takie rzeczy pisać

Gość gość
"Przejrzałam na oczy po tym jak zareagował na to że moge być w ciąży (okres spózniał mi się kilka dni, ale okazało się że nie jestem) " A chcesz być?:classic_cool:

Gość
A chcesz być? absolutnie nie chce i nie chciałam być w ciąży ale wtedy bardzo się na nim zawiodłam :(

Gość
chcialas milosci i co masz? jezyk.gif bylabys w FF to uklad bylby czysty... smiech.gifjezyk.gif hehe jezyk.gif Masz racje. Na pewno przez długi czas nie będę chciał być w stałym związku. A seksu bez miłości nie wykluczam :P

Gość
miałam nocować u tej koleżanki w domu , ale wyszłam z imprezy :O

Gość gość
beznadzieja z Ciebie, mściwa rura. zamiast mu obciągnąć to Ty spierdoliłaś z impry

wiesz co mnie najbardziej smieszy, ze dopiero teraz doszlas do tego samego wniosku nt seksu i zwiazkow co kiedys gadalismy.... ;)

Gość
wiesz co mnie najbardziej smieszy, ze dopiero teraz doszlas do tego samego wniosku nt seksu i zwiazkow co kiedys gadalismy.... oczko.gif x a mnie nie śmieszy. Wolałabym żeby było tak jak wcześniej :(

Gość gość
jesteś niegodna Jego i w ogóle by cię jakokolwiek facet zapinał

Gość
k***a nie wiem co mam robić. Dziś dzwonił do mnie parę razy, ale nie odbierałam. Napisał do mnie smsa że mnie przeprasza i że nadal mnie kocha. Ja go chyba też kocham, było nam razem dobrze, ale nie wiem czy jestem wstanie mu wybaczyć

Gość
na brak powodzenia nigdy nie narzekałam. Incognito chyba masz racje, powinnam z nim definitywnie się rozstać. Chyba nie jestem w stanie wybaczyć mu tych wszystkich wyzwisk bez powodu. Raz nawet prawie mnie uderzył :(

Gość gość
Ile masz lat?

Haha din jävel, ska du fortfarande skriva om ditt ex och böla? :D Det som han sa till dig var rätt din neger-hora!!