Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem strasznie zadowolona z mojego życia.

Polecane posty

Gość gość

1. Mam kochających rodziców i mądre, śliczne siostry 2. Mieszkam w ładnym mieszkanku, w wielkim mieście, codziennie coś się tutaj dzieje 3. Bardzo dużo podróżuję, w zasadzie to żyję na walizkach 4. Jestem ładna, lubię swój wygląd 5. Jestem singielką i co wieczór flirtuję sobie z innym. 6. Dobrze mi idzie na uczelni 7. Jestem zdrowa Czego chcieć więcej?:)

Gość gość
ale przeciez jestes stara panna ?

Gość gość
To świetnie jesteś szczeslwa, oby tak dalej :)

Gość gość
nie wiem mnie głównie miłość uszczęśliwia jakies gadki szmatki z facetami nudzą mnie,lubie jakość nie ilość ,tez mieszkam w wielkim mieście i nie trawię tych tłumów hałasu więc każdego uszczęśliwia coś innego

Gość gość
ja tez, choc mogloby byc lepiej ;) -mam najlepszego meza na swecie -mam prace, ktora wzglednie lubie - mam wlasny splacony dom -mam moje ukochane aparaty, ktorymi moge sobie pstrykac dla przyjemnosci -mam kompletnie rozne, zdziwaczale koty, ktore lubie obserwowac :D

Gość gość
Co jest złego w byciu singielką?:) Powiem Ci, że mając 21 lat to jest czas na zabawę, flirty a nie poważne związki.

nie potrzebne powazne zwiazki ale czesto "singielka" to haslo ktore przykrywa pewien zawod (milosny, zyciowy, etc...)...

Gość gość
Fakt, zerwałam jakiś rok temu z chłopakiem którego miałam przez dwa lata ale zrobiłam to świadomie. On był dużo starszy, kończył medycynę, miał ambitne plany zawodowe a ja czuję się za młodo na zobowiązania. Po tym jak się oświadczył, odmówiłam mu i postanowiłam to zakończyć. Czułam do niego tylko przywiązanie i szacunek ale nie miłość.

Gość gość
Własnie beznadziejny, kompletnie nie trafiłeś przecież.

no jak nie trafilem... :P dokladnie trafilem. a jakbym posiedzial z tb przy stoliku i porozmawial to wiecej brudow by wyszlo... :):P

Gość gość
Własnie kompletnie nie, ponieważ ten związek zakończył się rozczarowaniem na pewno nie dla mnie a jak już to dla mojego byłego.

oh jej... ale czy ma znaczenie kto go zakonczyl, albo to ze wygladal jak wygladal. wazne jest cos innego. z reszta nie chce pisac nt temat zeby nie sprawic ci przykrosci.

Gość gość
Z chęcią Ciebie wysłucham Zbereźnik, szczegolnie, że uważam, że nie masz racji w najmniejszym stopniu.