Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak namawia mnie na akademik bo nie chce ze mna mieszkac

Polecane posty

Gość gość

Studiujemy oboje w tym samym miescie. On na pierwszym roku mieszkał ze znajomymi w mieszkaniu a na drugim juz w akademiku. Teraz znowu mieszka w akademiku bo mowi ze latwiej o notatki i fajna atmosfera. Ja w przyszlym roku ide na studia i zamierzam mieszkac w mieszkaniu. Myslalam ze z nim i znajomymi ale on nie chce. Mowi ze lepiej w akademiku i zebym sama tez tak mieszkala bo nie pozwoli mi mieszkac w mieszkaniu bez niego. Koszty sa minimalnie wieksze bo na mieszkaniu trzeba miesiecznie placic gora 200 zl wiecej. Czy mam zamieszkac ze znajomymi i go olac czy wziac akademik?

Gość gość
A chcesz się pchać tam gdzie cie nie chcą?

Gość gość
Dodam ze nie bardzo chce akademik poniewaz jak wiadomo musialabym mieszkac z jakimis dziewczynami a nie znosze kobiet. Nie dogaduje sie z nimi i nie mam koleżanek. Dogaduje sie za to swietnie z facetami

Gość gość
"nie pozwoli" xDD a co koleś ma w ogóle do gadania? to akurat twoja decyzja, a nie jesteście małżeństwem, żeby takie rzeczy p*******ił :D

Gość gość
W akademiku to ty sie Nic nie nauczysz wiem po sobie na drugim roku qynajelam juz mieszkanie z kolezankami. Cisza spokoj pokoj tylko dla mnie

Gość gość
No ale chodzi o to ze jesli postanowie zeby mieszkac w mieszkaniu to on ze mna zamieszka ale bedzie marudzil i zalowal tej decyzji a samej mi nie pozwoli bo wie ze mieszkalabym z samymi facetami

Gość gość
Zdarzaly sie kradzieże jedzenia kosmetyków , wieczne imprezy

Gość gość
Tez mi sie tak wydaje. Mieszkanie jest lepsze a na akademik zawsze mozna wpasc na impreze :-)

Gość gość
a jak on mieszka w akademiku w otoczeniu dziesiątek chętnych lasek to jest spoko? :D co za hipokryzja 🖐️

Gość gość
Powiedz jemu to co nam napisałaś. Skoro Cię kocha to powinien zrozumieć, że w akademiku się umęczysz. Ja też średnio dogaduje się z dziewczynami, nie wiem dlaczego. Mam koleżanki, ale żeby z nimi mieszkać to bym nie wyrobiła. Przekonaj go, ze jak wspólnie zamieszkacie to możecie mieć razem pokój, spędzać więcej czasu. Nie będziesz się bała o jedzenie z lodówki :P Ja mieszkam z rodzicami bo studiuję w rodzinnym mieście i akademika sobie nie wyobrażam, tam nic nie idzie się nauczyć bo ludzie ciągle szaleją.. W mieszkaniu ma się większy spokój.

Gość gość
No ale co z nim zrobic? Ma mi caly rok marudzic ze przeze mnie musi mieszkac w mieszkaniu?

Gość gość
to normalny jest boi jak mozna tak bez slubu?:D

Gość gość
Akurat w jego akademiku malo lasek jest hehe. Na szczescie

Gość gość
niezłego "faceta" sobie znalazłaś dziewczyno :D

Gość gość
Lepsze jego marudzenie niż zawalenie roku. Kolega z akademika już przychodzi się uczyć do biblioteki albo do mnie bo tam się nie da.

Gość gość
Dzieki. Przekonaliscie mnie ostatecznie. Pojde do mieszkania. A nim nie bede sie przejmowac