Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIEWICA!

Polecane posty

Gość gość

Czy na zony faceci wola dziewice? Sami sie bawia szaleja a nam nie wolno?

Gość gość
bo żonę się kocha a inne r/u/c.h.a

Gość gość
A nie mozna kochac i ru**ac jednoczesnie?

Gość Palikarp
przecież każda TYSIĄC razy wypatroszona może nadal udawać dziewice , znasz ten sposób, czy podpowiedzieć ?

Gość gość
A co mnie to interesuje kogo oni wolą? Nie będę trzymać dziewictwa dla kogoś, kto sobie używał życia. Mam takie same prawa, jak facet. Na pewno gdybym wyszła za mąż jako dziewica za faceta, który nie był prawiczkiem to żałowałabym nie raz, że nie spróbowałam z nikim innym i zazdrościłabym jemu, że miał inne, a ja nie.

Gość gość
No ale mimo xxi wieku facet i tak ma wiecej praw i na faceta sie bardziej przymyka oko . Boje sie ze zostane pozniej sama i zaden nie bedzie chcial takiej 'uzywanej'

Gość gość
To jest cwana manipulacja "ze zone sie kocha nie ****a" zona to nie siostra to raz,dwa dziewica nie bedzie doswiadczona wiec stale bedzie dowartosciowywac swojego faceta, malo ktory to szczerze doceni, oni patrzą na korzysci. Sam pewnie sobie wyskoczy na numerek bo dziewica mu się znudzi,ale ona nie bedzie miala prawa przecież:) jak wybierzesz sobie takiego frajera to badz pewna ze nigdy nie bedziesz szczesliwa,bierz normalnego , zdrowego na umysle faceta. I nie daj sie zmanipulowac.