Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj facet jest zazdrosny,cieszyc sie czy smucic

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy razem od roku nie mieszkamy razem ale wspolnie wyjezdzamy na urlopy srednio co 3 miesiace,na ostanim wyjezdzie moj facet doczepil sie ze gapilam sie na obcego faceta,oczywiscie tylko zerklam co za wariat wszedl w kapeluszu...,a moj facet doczepil sie do mnie ze na niego sie gapilam a on na mnie czy sie znamy itd, nastepna sytuacja dostalam sms od bylego faceta ktorego juz nie maialm w tel.zapisanego, sms byl typu,,co Aniu u ciebie slychac?,, i byla jazda, czy sie tym cieszyc ze on jest o mnie zazdrosny, nastepny przypadek w hotelu ,elektryk naprawial tel.kabel i moj facet nie wyszedl mi po wode ,bo niby ja i ten elektryk nie mozemy byc sami, jazda zas byla ale z mojej strony ze on ma cos z glowa,co zrobic z ta znajomoscia.... przeraza mnie jego postepowanie,czy mam sie czego obawiac?

Gość gość
jak wy ta znajomosc widzicie? Czy wasze polowki tez byly choro-zazdrosne?

Gość gość
mysle ze jest sie czego obawiac. zazdrosc jest oznaka, ze komus na tobie zalezy i nie chce sie toba dzielic. ale jak na moj gust to co opisujesz zakrawa juz o zazdrosc chorobliwa. jestescie razem rok i juz (w koncu) zaczynasz sie zastanawiac czy cos przypadkiem nie jest nie tak? dlaczego? pewnie dlatego ze zaczyna ci to przeszkadzac. moze ma powod, moze cieszko doswiadczony przez poprzednia partnerke. tak czy siak cos trzeba z tym zrobic, bo samo sie nie rozwiaze. moze wystarczy pogadac, a moze bedzie trzeba siegnac po pomoc specjalisty. bedzie stawial opor? wytlumacz mu, ze nawet ja by byl z inna to taz by jej to przeszkadzalo, takiego zachowania na dluzsza mete nie da sie zniesc, to wrecz dla jego dobra, a nie twojego.

Gość gość
ciezko doswiadczony... sorry wielkie!

Gość gość
Nie ma się czego obawiać, facet istnieje tylko w jej chorej główce:)

Gość gość
Zdrowej zazdrości nigdy mało. Ale faceci, których zazdrość jest toksyczna zazwyczaj mierzą Cie swoją miarką - czyli tak naprawde oni oglądają się za innymi i myślą o zdradzie, a sa zazdrości bo myślą, że Ty robisz tak jak oni.

Gość gość
gość dziś [22:38-----cos w tym musi byc,sam mysli o zdradzie itd..a na mnie przypuszcza

Gość gość
ponawiam temat