Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znany aktor serialowy korzysta ze sponsoringu

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam na Mokotowie z przyjaciółką, zajmuje się sponsoringiem i wczoraj spotkała się z tym mężczyzną, nie chce sobie ani jej narobić problemów , jeżeli dopiero zaczął 'to robić' i nadal będzie , to pewnie niedługo to i tak wypłynie Ale jestem w szoku , bo jednak to wydaje się dziwne że 'takie osoby' muszą korzystac z tego typu usług , i to takie po których się najmniej spodziewamy Dużo ryzykują a czy warto

Gość gość
No ale kto ? Podaj z jakiego serialu albo chociaż stacji Chociaz się już domyślam mam kilka nazwisk ktore by pasowały A on jest z warszawy tez?

Gość gość
Jakies wskazowki to moze pozgadujemy?

Gość gość
wczoraj się spotkała, a ty już dziś o tym rozpowiadasz. No cóż, nawet k..wy trzeba starannie wybierać

Gość znany aktor z serialu
My, znani aktorzy korzystamy z ekskluzywnych agencji towarzyskich gdzie dyskrecja jest na pierwszym miejscu. Nie uzywamy jakichs brudnych dupodajek z ogloszen, takze 1/10.

Gość gość
Chodzi o Tomasza Stockingera.

Gość gość
Nie,nie chodzi o pana Tomasz,prosze się nie podszywać. Tak jak pisałam wolę nie robić problemów przyjaciółce Ale w sumie , teraz z takich i podobnych rzeczy korzysta już coraz więcej osob , czy to ze świata telewizji , czy innego Wszystko kręci sie wokół se**ksu :(

Gość gość
Młody , to mnie jeszcze bardziej zdziwiło , nie brzydki , biedny też napewno nie skoro gra w telewizji No ale niektorzy może lubią taki sposob Tak jak mowilam nazwiska nie moge podać, zresztą to nie ważne kto dokładnie

Gość gość
nikt mu nie da za darmo

Gość gość
znany aktor z serialu wczoraj My, znani aktorzy korzystamy z ekskluzywnych agencji towarzyskich gdzie dyskrecja jest na pierwszym miejscu. Nie uzywamy jakichs brudnych dupodajek z ogloszen, takze 1/10. - chcialbys byc aktorem, ale tam poprawne słownictwo to podstawa. A Ciebie na starcie zdyskwalifikowalo jedno male slowo ''także 1/10'' - powinno być ''tak, ze 1/10''. Do elity by sie chcialo, ale wiedzy ciut za mało :classic_cool: