Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy z nocnymi gazami

Polecane posty

Gość gość

Czy ma ktos taki problem i cos mu pomoglo? znając zycie zaraz zacznie sie spamowanie i wysmiewanie. dla mnie jest to jednak zniszczone zycie. pełne wstydu i ograniczen. dlatego tez prosze o powage i nie udzielanie sie jezeli nie macie pojecia na ten temat.

Gość Palikarp
ale jaki masz problem ? przez 1000 lat nigdzie nie zapisano, że kobieta została spalona na stosie albo ukamieniowana z tego powodu, że pierdzi

Gość gość
ale jest to nieestetyczne. i nie jest to na pewno zaleta jezeli w nocy przy swoim chlopaku czy innych osobach zdazy sie co sie ma zdazyc a ja nawet nie bede o tym wiedziec. wtyd mi gdziekolwiek nocowac.

Gość gość
Nie zryj na noc to nir vedziesz srac.Mi pomoglo ;-)

Gość gość
boze tez tak mialam wstyd mi bylo jak cholera!!! a spac czy nawet dluzej polezec wieczorem u chlopaka tragedia ale KAZDY PIERDZI!! TO NORMALNE!!! no nie jest to przyjemne ale uwierz to nie wielka sprsawa! trzeba to sobie uswiadomic! psycholog pomoze! serio!

Gość gość
przestancie udawac ze kobiety nie sraja i ie pierdza czy ze w ogole nikt tego nie robi! to ludzkie! co za sredniowiecze! wszyscy tacy ą ę wyluzowani a tu co? dajcie spokoj....

Gość gość000
To normalna sprawa przecież. Każdy pierdzi, a w nocy to już w ogóle norma, bo w końcu się nad tym nie panuje :) A jak to problem dla partnera, to znajdź sobie takiego któremu to nie przeszkadza. Mi by tam nie przeszkadzało jakby kobieta przy mnie pryknęła. ;)

Gość gość
boże mój parner ostatnio puścił bąka jak się ze mną całował, ten to już w ogóle zgubił wszystkie hamulce, nie robie z tego tragedii, myśle, że on też nie robi jak w nocy coś poczuje a nawet dobrze mu tak :P

Gość Palikarp
ale co zrobić, gdy w czasie porządnego bzykania kobieta pierdzi ? należy lekko jej zadek podnieść aby się szybciej wywietrzyło i złapać 'łyk' świeżego powietrza i bzykać dalej , jaki problem, wszyscy pierdzimy

Gość gość000
@up Masakra co za człowiek :D To zemścij się na nim w nocy ;) Puść mu takiego podkołdernika jadowitego niech ma za swoje i wie jak to miło :P

Gość gość
Bo niezdrowo się odżywiamy Trzeba pić bardzo dużo wody , ograniczyć słodycze i rzeczy zapiekane , fast foody Kolacje powinno się jeść 2 godziny przed snem I ruch bardzo pomaga , np rowerek stacjonarny , bieganie , pływanie , zumba , fitness czy inne ćwiczenia , sporty I nie przejmuj sie tym bo każdemu to moze sie zdarzyc , ja to mialam obsesje na punkcie swojego organizmu , i jak mi w szkole zaburczało w brzuchu ,albo cokolwiek innego , to zaraz się zwalniałam z lekcji itd...... jakaś tragedia , a ile leków brałam , i takich na żałądek i na gazy i na uspokojenie , i melise piłam Ale to wszystko leżało w mojej głowie bo tak sie działo tylko jak pisalam sprawdziany i sie strsowalam albo na fizyce bo zawsze taka grobowa cisza i stres przed fizyczką Ale się wzielam w garść , bo po prostu już mi sie nie chcialo przejmowac tym , stresowac sie , rzy gac mi sie chcialo juz tym wszystkim , odpuścilam , jestem tylko człowiekiem I problem przestał istnieć , czasem mi np 'zaburczy w brzuchu z głodu ,ale w sumie i tak nikt tego nie słyszy a ja mam to gdzies , na nastepnej przerwie jem kanapke i tyle

Gość gość
Zamontuj czujniki. Serio. Wiesz, że wybuch gazu może zniszczyć cały dom.

Kobieta tez człowiek:) Tak i my, jak i mèzczyzni, mamy taką fizjologiè. Wszystkie ssaki puszczają gazy. Jest problem, jak siè gazów NIE puszcza, z powodu niedroznosci lub zacisków nerwowych. Nie nocujè u znajomych, u rodziny, własnie z tych powodów, które podaje autorka:)

Gość gość
Tak,wiem, że kazdy czlowiek gromadzi gazy i jest to normalne,ale 85% ludzkosci tego nie rozumie. I podczas sytuacji gdzie mimowolnie i nieswiadomie wyda sie taki dźwięk automatycznie czlowiek staje sie posmiewiskiem.

Gość gość
Dupa nie sługa... A ludźmi nie ma co się przejmować. Sami pierdzą w zaciszu domowym i to jeszcze więcej niż Ty, a jak się zdarzy komuś, to wielce świętopierdliwi :P Hipokryci i tyle.