Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwiazek po dwoch latach..

Polecane posty

Gość gość

wiec jestem z chlopakiem 2 lata mamy 17 lat i ostatnio strasznie sie popsulo.. czuje ze mnie olewa nie pisze nie dzwoni choc kiedys robil to vardzo czesto.. ja mam taki charakter ze nie napisze pierwsza i on o tym wie. Ostatnio zmienil szkole i zaczal kolegowac sie z grupka chlopakow i zaczelo go ciagnac na imprezy itp ja mu mowie ze nie chce aby chodzil na imprezy bezemnie wiec wzial mnie ze soba a potem zrobil mi awanture ze tylko siedzialam i nie rozmawialam ze wsYatkimi i jestem 'snobem' a ja po prostu pierwszy raz ich poznalam wstydzilam sie rozmawialam ttlko z tymi ktorych znalam... ostatnio zaczal gadac ze chce gdzies wyjsc zabawic sie a jak mowie to chodzmy do kina to mowi ze to wcale jie jest zabawa.. kocham go tyle z nim przezylam nie chce go stracic.. czy to normalne? czy u was tez po dluzszym czasie zwiazku sie troche zmienilo? kiedys bylo na lrawde super przychodzil pod szkole z kwiatkiem widzialam ze sie staral a teraz czuje ze na reke by mu bylo jakbyamy zerwali... co radzicie? prosze pomozcie jestem bezradna..

Gość gość
Nie bierz kwiatów od niego i daj mu do zrozumienia, że nic z tego nie będzie. Elegancko się rozstaniecie i zostaniecie potem przyjaciółmi.