Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia17niedługo18

Co się stało z moim komputerem ??? Wszystko jest większe !!!

Polecane posty

Gość asia17niedługo18

Jak włączyłam to te ikony po lewej ( mój komputer, moje dok, opera, kosz i inne ) rozlazły się na 3 rządki i tylko po 6 jest w słupku bo są takie większe. Włączyłam Operę i tu też piszę większymi literami. Przeglądam Onet i cały czas trzeba przesuwać bo mało co jest na stronie. Jak zrobić aby to wróciło tak jak było ? :(

Gość asia17niedługo18
a co z tym mam zrobić ctrl + 0 ? To jest 0 czy o ?

Gość gość
a co kur///wa nie widzisz, czy to jest 0 czy o?

Gość asia17niedługo18
No dobrze , to jest 0. Ale jak naciskam "o" z tym ctrl to wyskakuje mi okienko gdzie mogę zapisywać nowe dokumenty. Ale gdy naciskam ctrl + "zero" to nie dzieje się nic :(

Gość gość
jednoczesnie klawisz ctrl i zero

Gość asia17niedługo18
A kiedy to trzeba nacisnąć ? Jak mam otwartą stronę w operze czy na pulpicie gdy wszystkie strony są zamknięte czy przy włączaniu komputera. Pomóż :(

Gość gość
jestes blondynka ,czy tylko uzdajesz idiotke?

Gość asia17niedługo18
Nic nie daje gdy tak naciskam :( Naciskałam "ctrl" w samym dolnym lewym rogu natomiast "zero" nie z klawiatury numerycznej tylko w tym rzędzie wyżej nad literami. Wypróbuję drugie "ctrl" bo mam dwa ;) Bądźcie w razie czego :(

Gość asia17niedługo18
JUż mam !!! Źle mi mówiliście !! :( Wzięłam na pulpicie zwiększyłam rozdzielczość. Było 600 na 800 a teraz mam 1024 na 768 czy jakoś tak. Właściwości - Ustawienia - rozdzielczość ekranu i tu przesunęłam strzałkę ;) No ale przynajmniej próbowaliście ;) Też się tak znacie jak ja widzę :D Ale se jaja robiliście. Bardzo nie ładnie 😡

Gość asia17niedługo18
Jestem blondynką, nie musisz mi zazdrościć ;) Teraz blondynek jest mało, same czarne rosną. Jest tego jak grzybów po deszczu a blondynek brakuje. Wiem, że jestem śliczna ;)