Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Boję się wpłacić pieniądze na konto

Polecane posty

Od jakiegoś czasu trzymam przy sobie większą ilość pieniędzy i cały czas odwlekam wpłacenie ich na konto. Boję się, że w banku się pomylą i moje pieniądze przepadną :classic_cool: czy to normalne? :(

Gość gość
Wpłacałam różne sumy i nigdy kasa nie przepadła. Zresztą po wpłacie dostajesz potwierdzenie na papierze.

Gość gość
tak każdy tak ma na początku ale trzeba się w końcu przełamać bo pieniądze nie mogą tak leżeć w domu

Gość gość
Wy Rosjanie to naprawdę, 100 lat za murzynami:D

żeby one jeszcze w domu leżały ;( ja je za każdym razem biorę ze sobą gdziekolwiek, boję się włamania do mieszkania. A jak idę ulicą to boję się jeszcze bardziej, że ktoś mi ukradnie torebkę. Podsumowując: -boję się wpłacić na konto -trzymac w domu -i trzymac przy sobie :D :D :D

Gość gość
Noś przy sobie aż cię ktoś napadnie. Normalna jesteś? W domu trzymać najlepiej, w banku musisz za to płacić, tyle w tym temacie. A dlaczego w domu mają ci zginąć?

W mieszkaniu boję się włamania, wybuchu gazu, pożaru itp. Jak np. nie ma mnie 6 h w mieszkaniu to bym cały czas myślała o tych pieniądzach czy się np nie spaliły :D

Gość gość
To wybrałaś najmniej korzystną opcję nosząc przy sobie. Jak tak będziesz robić to w końcu sama je zgubisz.

Gość gość
słuchaj...ale jak tak bardzo się boisz to może ja pójdę za ciebie i je wpłacę?

Gość Ale to już było
Wpłać do banku, w domu jest niebezpiecznie trzymać dużą gotówkę.Nosisz kasę z sobą??? Pogięło Cię? Mało się słyszy że napadają na ludzi, albo wypadek i co wtedy? Płytko myślisz!

Gość gość
W banku są najbardziej bezpieczne. Mam na koncie spora gotówkę, opłaty robię przez internet i wszystko gra. Nie ma się czego bac. Dostaniesz karte do bankomatu i jeśli będziesz potrzebowała to sobie wypłacisz.Trzymanie gotówki w domu to idiotyzm.

Gość gość
gość dziś paszoł won reklamiarzu 🖐️