Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moi sąsiedzi mają dzieci, a dziś w nocy zorganizowali w mieszkaniu orgietke !!!

Polecane posty

Gość gość

Muzyka, krzyki, po polnocy bylo STĘKANIE, JEKI, WYCIE :O po prostu sie rżnęli byli tam oni + ich 4 znajomych, widzialam przez okno jak wchodzili do klatki. Ciekawe co zrobili z dziecmi :O mamusia i taus dymali sie we wszystkie dziurki, a dzis bedą udawac pobożnych w kościołku albo świetych na obiadku u rodzicow :O szok

Gość gość
a co zazdrosna i bardzo dobrze że się zabawili .

Gość gość
widzialam przez okno xxx powiedz szczerze - zazdroscisz im :classic_cool: ?

Gość gość
to i ty sobie zrób taki 6-kącik jak Ci szkoda :P i nie mieszaj w to kościoła, bo księża nie lepsi

Gość gość
Też nie rozumiem takich ludzi jak tamci bez kitu ... Czego oni uczą dzieci... Z takich to tylko małe kuźwy wyrosną i ciekawe co powiedzą gdy ich syn w przedszkolu będzie dobierać się do koleżanek bo przecież mama i tata tak robią ...

Gość gość
Też nie rozumiem takich ludzi jak tamci bez kitu ... Czego oni uczą dzieci xxx a ty myslisz, ze oni imprezują i bzykają się przy dzieciach ? wątpie, kto normalny robi imprezy przy dzieciach w tyle osob ? nie rozumiem w ogole myslenia Polakow, oceniania po pozorach no i oczywiscie nasza narodowa cecha, wchodzenie z butami do cudzej sypialni tak jak autorka tematu. Zamiast spać/zajmować się wlasnym dzieckiem to ona po pólnocy czatuje przy oknach i pogląda co kto robi :D ja prdle :D

Gość gość
Ja robie imprezy u siebie w domu. Najwiecej chyba na 8 osob zrobiłam, ale u nas kulturka. Czasem wiadomo człowiek wybuchnął śmiechem i było dosc głośno ale corka ma sypialnie na koncu korytarza a drzwi od sypialni zamknięte wiec raczej mało słyszy jesli w ogóle cos, bo nigdy sie nie obudziła. A co do uprawiania seksu. No ja tez uprawiam, tez lubie sobie pojeczec i nie mysle ze przez to moja corka wyrośnie na k***e czy jak wy tam to nazwalyscie. Autorka tematu napewno zazdrością sąsiadom z***bostego seksu bo sama raz na miesiac w grobowej ciszy leży na łóżku, maz ja bzyka i stronie tylko wtedy gdy sie spuszcza.

Gość gość
Stęknie a nie stronie miało byc***

Gość gość
takie sa konkubinaty, gendery, seksy, każdy z każdym co za czasy a dziec***ewnie głodne w kojcach

Gość gość
a chuj cię obchodzą dzieci sąsiadów, zajmij się własną dupą, jakbym miała takich sąsiadów jak ty, to bym im nasrała na wycieraczke.,..

Gość gość
małżeństwa są nie lepsze, mąż chla i żonę n*******la i dzieci, albo razem chleją i się n*******lają, ale w niedzielę do kościoła obowiązkowo, a po kościele obrabianie d**y innym