Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile zarabiacie za pracę fizyczną i co wynajmujecie

Polecane posty

Gość gość

Chce porównać. Ja mieazkam w Birmingham. Zarabiam 1200f jako kelnerka i za dom (2pkoje) daję 500 f. Jak jest i was? Plus pensja męża oczywiście co tez pracuje fizycznie.

Gość gość
2100 sprzatanie, za 1bed place z rach 1100, 2strefa londyn

Gość gość
ja sprzątanie 10f/h - ok 1000/mies maż kierowca 15f/h - ok 3500/mies wynajmujemy dom 2 bed za 750f/mies

Gość gość
Ja sprzątam £1200/mc, maz niedawno otworzył własna restauracje wiec przynosi grosze, do tej pory jako kucharz zarabiał £1500/mc. Mieszkanie 2 pokoje+salon £410/mc plus rachunki.

Gość gość
Ja mam2000 na reke- prasy cnc wynajmuje pokoj 350za miesiac ,nie mam narazie laski ,wiec nie widze potrzeby wynajmowania chaty poki co .Oprocz mnie jest jeszcze jedna Polka i jej corka 13latnia ,wiec jest luz blues taki rodzinny klimacik troche mozna na osbie polegac

Gość gość
nie mowi sie za prace fizyczna tylko w pracy fizycznej

Gość gość
2100 za sprzatanie ??? ciekawe..tak samo jak mieszkanie w 2 strefie Londynu za 1100 i to juz z rachunkami . . .

Gość gość
Myslisz ze to duzo za sprz uwiez mi ze nie, nie wszyscy zarabiaja 6/h tez zajmuje sie sprz mam pod soba 3 dziewczyny i mam duzo wiecej wystarczy chciec, sama mieszkam na wandsworth i za wynajem 1bedroom flat place 750

Gość gość
Sprzątaczki zarabiają czasem wiecej niż ludzie po konkretnych studiach. A to dlatego, że to taka górna granica i awansów nie ma, praca mało ambitna i brudna (chociaz tutaj sprzataczki twierdza ze ich domki lśnią przed ich przybyciem, a one brudu się nie tykają). W konkretnych pracach jest szansa na awans to i stawki na poczatku troche niższe.

Gość gość
Zarabiam 6 funtow na godzine pracujac na zmywaku, wynajmuje 3 bedroom mansion w dzielnicy Kensington. Codziennie rano w drodze do pracy mijam gwiazdy kina i muzyki. czasami wychodzimy na kolacje razem lub na drinka. Oczywiscie ja stwiam bo taki ze mnie krezus ;) Pozdro dla autora idiotycznego tematu!

Gość gość
Ja sprzątam mam na godzinę 7,25. Mój partner jest team leaderem w sklepie on zarabia 8.85 na godzinę. oboje pracujemy po ok 30-35 godzin tygodniowo. wynajmujemy mieszkanie, Edynburg, 2 bed + ogromny salon z kuchnią, ok 60 m kw. czynsz z council taxem i opłatami, prąd gaz internet itp wynosi ok 970 funtów miesięcznie.