Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dobrze karmię :)

Polecane posty

Gość gość

Witam mamy otórz mam pytanie odnośnie karmienia córeczki ,mała skończy 8msc za tydzien,jest na nan2 je mało mleka bo po 120ml ,doradzcie prosze 7.00 -kasza 150ml 10.00 mleko 120ml 13.00 zupka badz obiadek czasem sloiczek ale przewaznie gotuje sloiczka zje 125ml ten mały czasem wiekszy ale mało kiedy ten 190ml 15.00mleko 120ml 17.00 deserek bądz kisiel owoc 20.00kasza 150ml dodatkowo o 23 daje jej na spiaco mleko 120ml by dłuzej pospała i potem budzi sie ok 3 na 120ml czy oduczyć ja tego karmienia o 23 i czekac o ktorej sama sie obudzi czy wogóle nie dawqac nawet o 3 w nocy, dodam ze mała jest leczona propranololem i nie moze jej cukier spaść takze nie wiem czy jest sens oduczania

Gość gość
Ja myślę, ze dobrze karmisz, jak dziecko ma ochotę to niech je w nocy:) zreszta najważniejsze zeby nie była głodna:)

Uważam, że dobrze karmisz. Teoretycznie, jeśli córka ma już zęby, to karmienie nocne nie jest wskazane. Ale to Ty sama znasz swoje dziecko i wiesz czego potrzebuje :)

Gość kasia66
I tak zaraz się dowiesz,że głodzisz dziecko bądź hodujesz sobie małego spaślaka..Ale nie przejmuj się,to norma na cafe :-)

Gość gość
Tylko co robic jak dziecko jest glodne w nocy jak oduczyć

Gość gość
Uwierz,oduczy sie sama jak bedzie pora:) musi najpierw najadac sie w dzien by byc syta w nocy. Sama odrzuci ci nocne karmienia. Z przyzwyczajenia podejdziesz z.butelka a ona ja wypluje i odwroci sie na drugi bok. Przerabialam to:)