Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Właśnie poderwałam sobie przystojnego faceta.

Polecane posty

Gość gość

Staliśmy przed windą. Był bardzo przystojny, ciemnoblond włosy, wysoki, dobrze zbudowany, z zarysowaną szczęką i świetnie ubrany. Bez wahania zaczęłam z nim rozmowę, bo akurat jadłam moje ukochane ciasteczka. Powiedziałam mu, że są najlepsze na świecie i jeśli ma ochotę spróbować to niech się czestuje. Jak wysiadałam na swoim piętrze to zaprosił mnie na imprezę do siebie dzisiejszego wieczoru. Stwierdzam, że bezpośredniość to podstawa. A Wy przejmujecie czasem inicjatywę?

Gość gość
a te szczeke to czym mu rysnieto? :classic_cool:

Gość gość
Nie. Facet ma zabiegać o kobietę.

Gość gość
13.37 - tutaj autorka:) Ja wychodzę z założenia, że każdy ma prawo sobie pożartować czy zagaić rozmowę. A jeszcze jak ta druga osoba jest taaaak aprzystojna to już w ogóle grzech nie zmarnować okazji. Do tego widać, ze ma dobry gust, bo był świetnie ubrany:)

Gość gość
A ty mu się podobasz w ogóle? :D koleś nie musiał się starać

Gość gość
gratulujemy i cieszymy się twoim szczęściem;P jak już będziesz po-daj znać jak było;)

Gość gość
Zbereznik - wyglądał jak model levisa!:) Miał na sobie świetnie skrojone levisy, ciemnogranatową bluzę, na to narzucona brązowa skóra. Do tego gęste ciemoblond włosy, wyraźne oprawki okularów chyba ralph lauren. Jezu, mój ideał <3

Gość gość
Zbereźnik, on jest mój haha

Gość gość
Będziesz musiała rzucić ciasteczka.

Gość gość
Czasem trzeba o swój los zabiegać samemu mój drogi!:) A ja nic takiego nie powiedziałam prócz tego, ze kocham te ciasteczka całym sercem i żeby się poczęstował. Później to on kontynuował rozmowę i to on zaproponował imprezę;) Dla mnie to nic nie znaczące zaczepienie przystojniaka w windzie, bo nie ukrywam, że obok kogoś takiego ciężko mi przejść obojętnie haha

Gość gość
a jak ma na imie ten przystojniak i z jakiej okazji ta impreza?

Gość JaJaJa123
Super:D Udało Ci się jeszcze na inne sposoby poderwać?:D Albo masz inne fajne historie z życia wzięte? Chętnie bym posłuchała, lubię Cię po tej historii:D

Gość gość
Adrian, a impreza z okazji awansu w pracy:) Mieszka trzy piętra wyżej ale dopiero dzisiaj go spotkałam.

Gość gość
Zbereźnik co to za skrótowe myślenie, wcale nie mieszkam w akademiku!!!

Gość gość
chciałabym mieć twoja smiałość, ale nigdy jej nie bede miala, bo jestem po prostu za brzydka :(

Gość gość
dziś Marne ciacho z ciebie jest, słoma z butów ci wystaje,

Gość gość
Zbereźnik to biedny student

Gość gość
Ogólnie to mam masę takich śmiesznych historii. Dzisiaj się np. ścigałam z jakąś typiarką na ulicy haha. Jechałam z kuzynką autem i postanowiłam, że wcielę się w rolę Ryana Goslinga z Drive . Nawet sobie takie skórzane rękawiczki założyłam i laska z auta obok podłapała zabawę! Słuchajcie, ja nawet na początku zrobiłam tak silnikiem żeby zmysłowo zawarczał i potem ścigałyśmy się do następnych świateł:) Dobrze, ze mnie policja nie zatrzymała bo bym zbankrutowała.

Gość JaJaJa123
Odpisałabyś mi w moim wątku w dyskusji ogólnej obok?:P Chodzi o pewnego kolesia, co ma narzeczoną, a Ty masz oryginalne podejście do życia:) Opowiedz coś jeszcze, proszę:) Humor mi się poprawił już po ciasteczkach:D

Gość gość
Gorzki los czeka cię, jeśli wnet nie zmienisz się.U mnie szanse zmarnowałaś,ja takiej nie chcę mieć.

Gość gość
14;14 - nie mów tak:) Głowa do góry, życie jest takie śmieszne a przystojniak to co nie człowiek niby? Niech się cieszy, że zagaiłam rozmowę, taka szansa nie zdarza się czesto i jeszcze poczęstowałam go ciasteczkiem to już w ogóle święto lasu!!! . I Ty też tak myśl, jest łatwiej wtedy w życiu:P