Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 25 lat, czy spotkam jeszcze dziewczyne?

Polecane posty

Gość wruszka mazenna
nie twoje miejsce jest w zakonie :classic_cool:

Gość gość
ja 20, czy spotkam faceta? czemu masz nie spotkac? ;-)

Gość gość
znajdziesz ,znajdziesz ;-))))) ja mam 22 i też jestem samotna ;-)))) po co się wiażać w tak młodym wieku ,dla mnie ważniejsza jest kariera ,wykształcenie i kaska ;-)) choć nie ukrywam ,zebym kogoś chciała mieć ale niestety ,żaden mi nie pasuje;/

Gość gość
Jak ruszysz dupsko od kompa i będziesz bezczelnie zagadywał nieznajome za 1000 którymś razem znajdziesz swoją fanatyczkę, tak jak gość co go z nam ze studiów na studiach był zerem z resztą zachowywał się jak neardental śmiał się do siebie potem nosił aparat wyglądał to komicznie, bał się publicznie odzywać, jąkał się i w ogóle był tak naiwny że wierzył we wszystko co mu powiedzieli, jednego razu dziewczyna starsza od nas co wróciła na studia po urlopie macierzyńskim gadała mi że za nią chodzi. I tak przez parę tygodni się odczepił. A teraz po 2 latach patrze na jego fejsa a tu .... szok gość ma jakaś gruba w okularach, zadziwiło mnie to na studiach dziewczyny się z niego nabijały żadna by nawet kijem by go nie dotknęła tu takie coś!!! Niebywałe!!!

Gość gość
Sam sobie bierz grubą w okularach.

Gość gość
aaa w jakie lubisz dziewczyny? może jakoś pomożemy? :-)