Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak okresu i brak ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam was. Okres spoznia mi sie kilka dni. Zrobilam test ale nie wykryl jeszcze ciazy. Czytalam ze jesli jest ciaza to test powinien byc pozytywny juz w dniu spodziewanej miesiaczki. Sama nie wiem... Co myslicie? Dodam jeszcze ze od kilku lat mam regularne miesiaczki.

Gość gość
to, że do tej pory miałaś regularne miesiączki, nie oznacza że zawsze tak będzie, najwidoczniej pojawiły się zaburzenia hormonalne i powinnaś to zbadać

może za bardzo chcesz być w ciązy i organizm reaguje brakiem ciąże? a może w niej jesteś tylko jeszcze test nic nie wykazuje. Idź na bete, ja już w testy ciążowe nie wierze:-(

Gość gość
Poczekam jeszcze tydzien i ponownie zrobie test. Jak znowu wyjdzie negatywny bedzie trzeba zrobic jakies badania.

Gość gość
O dziecko staramy sie od trzech miesiecy ale nie mamy na to duzego parcia :p Po prostu zdziwil mnie ten brak okresu bo nie zaczelam brac zadnych lekow ani nie stosuje diety. Jedynie od trzech dni mam zoladek bez dna :D

Gość gość
No wlasnie, czemu juz w testy nie wierzysz?

Gość gość
Zròb tesdt za kilka dni

czemu ja nie wierze w testy? bo 13 paź robiłamn test i wyszedł negatywny, a owu miałam 1 paź. okres dostałam 15 paź a 23 paź robiłam test i wyszedł pozytywny...

Gość gość
rybo-to nie wina testu a twoja.Zrobiłaś go za szybko. I powiedz skąd ta pewność że owu była 1.10?

Gość gość
Okaze sie pod koniec tygodnia :p