Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zamazać twarz na zdjęciu

Polecane posty

Gość gość

potrzebuje zamazać/zasłonić czyjąś twarz na zdjęciu, nie wiem jakim programem mam to zrobić, ale chce żeby to wyglądało dobrze, nie chce żeby to były piksele tylko przezroczysta całość tak jakby, nie wiem czy mnie ktos zrozumie :(

Gość gość
możesz to zrobić zwykłym Paintem - program standardowy w Windowsie

Gość gość
jak juz napisalam wyzej chce zeby to wygladalo profesjonalnie i zwyczajnie ladnie, w paincie takiej opcji nie ma poza zrobieniem kółka i wylania na nie kolorowej farby bardz uzycie spraya. a to raczej profesjonalne nie jest

Gość gość
W gazetach malują czarna opaskę, gdy chcą zasłonić pół twarzy. Może to dobry sposób?

Gość gość
heh nie nie chce robic z kogos przestepcy :) chodzi mi mniej wiecej o taki efekt http://scr.hu/12c5/17t7j tylko nie wiem za pomoca jakiego programu, bo te co znalazlam maja tylko efekt pikseli a to mi sie nie podoba

Gość gość
Musisz mieć program z opcją blurowania, czyli rozmywania. W darmowym gimpie na pewno to jest

Gość gość
w photoshopie zrobisz na bank nic trudnego, tylko nie wiem czy sobie ogarniesz, najlepiej zleć to komuś i tyle

Gość gość
można wyskrobać buźkę cyrklem.

Gość gość
Jak masz smartfona to sciagnij jakas aplikacje do obrabiania zdjec. Pelno tego i za fri ;) tam masz takie opcje. Wpisz edycja zdjec lub photo editor i tego jest w pi.....