Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaciekSamotny

Nikt mnie nie zaprosił na urodziny:(.. Dlaczego ?

Polecane posty

Gość MaciekSamotny

Witajcie. Nigdy nie miałem Paczki znajomych z którymi mógłbym się szwędać po miescie. Bardzo zawsze chciałem mieć, mam tylko pojedynczych kolegów. Zawsze zazdroscilem starszej siostrze ktora z gupką znajomych wychodzila na ogniska grille i wakacje. Nadszedł rok 2014 Rok Osiemnastek ! Czekałem od Stycznia nawet mama mówiła "O ! Maciek w tym roku będziesz miał pewnie tyle imprez że nie wyrobisz z kasą na prezenty". Czekałem Czekałem , mamy koniec Października i nic.... Mam 18nastke w grudniu, spędze ją samotnie upije się w domku na drzewie w lesie który zbudowałem w wieku 13 lat. Dlaczego tak jest ? Tak jakby nikt mnie nie znał ! Żaden kolega nie zabiera na imprezy .. na nic..

Gość gość
Możliwości są dwie: - Jesteś brzydkim kurduplem a więc nikt nie chce się z tobą zadawać. - Jesteś psychiczny i twoje zachowanie wielokrotnie nie podobało się kolegom/koleżankom. Ja wysoki, atrakcyjny i na osiemnastki zapraszały mnie dziewczyny z innych klas, które znałem tylko z widzenia ;)

Ale masz pojedynczych kolegów, którzy są pewnie o wiele fajniejsi i ciekawsi, niz włóczące siè stado. Zapros tych kolegów na urodziny, jeszcze parè dziewczyn, tych bardziej niesmiałych, a pewnie sympatycznych przy blizszym poznaniu. Zrobisz swietną imprezè urodzinową dla wybrańców! Pozdrawiam:)