Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto nie ma faceta i komu z tym nie jest dobrze

Polecane posty

Gość gość
ja w sumie nie wiem czy jest mi z tym dobrze czy niedobrze

Gość gość
mam wrażenie, że na tym forum same feministki; każdej źle z facetem, każdej rzekomo dobrze solo; jakoś w to nie wierze:-)

Gość gość
czasami dobrze jest bez faceta ale są sytuacje gdy chciałby się do kogoś przytulić, poczuć wsparcie u mnie matka jest bardzo chora i to mnie dołuje, zepsuł mi się zlew nie mogłam zakręcić wody popłakałam się z tak głupiego powodu, zawołałam dozorce który wodę zakręcił wodę ( robił dziwne miny do mnie od dawna), zaproponował naprawę i sobie poszedł nie przyszedł jak się z nim umawiałam- chyba liczył na coś więcej :( dosyć mam radzenia sobie sama ze wszystkim nawet na bezinteresowną pomoc ze strony znajomych facetow nie można liczyć bo sobie coś ubzura a potem fochy i przykrości :(

Gość gość
ja jestem sama 5 lat, otaczają mnie same kobiety ,mam dość! nikt nie rozumie co to znaczy nie mieć kogo pocałować w sylwestra albo porozmawiać po pracy.

Gość gość
zauważyłam że nie jestem już zapraszana na uroczystości bo nie mam partnera

Gość Facet_Wolny_Czeka_Na_Swoją
Ja nie mam faceta, bo sam jestem facetem. Powiem tak: mam własny świat, pasje, hobby, zainteresowania. Mam ciekawą pracę, mieszkanie. Niedługo 30 na karku, a ja nigdy nie miałem kobiety. Kiedyś szukałem, starałem się, grzebałem nawet w portalach randkowych, raz byłem na speed randce. I co? I nic... Przestałem strugać desperata i zajmuję się nadal tym co sprawia mi przyjemność, rozwijam się intelektualnie (i duchowo). Rodzina mówi: jeszcze nie spotkałeś swojej. I tego się trzymam. Jak spotkam "swoją" w porządku, fajnie (nie będę starym kawalerem), jeżeli nie spotkam "swojej" świat mi się NIE ZAWALI. :-)

Gość Sztefannnnnn
"nawet na bezinteresowną pomoc ze strony znajomych facetow nie można liczyć bo sobie coś ubzura a potem fochy i przykrości" xxx Jeleni szuka i jeszcze ma żal.