Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćlisa

czy taki test ciążowy może oznaczać ciąże

Polecane posty

Gość gość
Nie to nie ja. Ja caly czas sie stresuje ta niepewniscia. I mega checia by to byl dzidzius

Gość gość
Nie to ja od cień cienia

Gość gość
Jak się bardzo stresujesz to idź dziś na bete jak masz możliwość :) u mnie np w szpitalu robią na cito nawet w soboty ;)

Gość gość
Dokładnie - zrób bete!:) Jeżeli cokolwiek widać na teście to na badaniu powinno być już jej trochę. Szpitale przeważnie mają takie punkty "cito-24h" :) z jakiego jesteś miasta?

Gość gość
Nie wiem moze jutro powtorze test. Cylke 29 dni. Dzis jest 32dc

Gość koczet
droga autorko, to na pewno ciąża :) u mnie tak samo wyglądały testy jeszcze kilka dni temu, a beta potwierdziła ciążę. OM miałam 11.09, więc teoretycznie na tym etapie to też nic dobrego by nie wróżyło, ale wiem, że w tym cyklu miałam dwa razy owulację, w tym ta z ciąży była w 32dc. Dzisiaj powtórzony test dał już wyraźną kreskę, więc głowa do góry, u Ciebie będzie tak samo!

Gość gość
Hmmmmm sprawwww!!!!!!

Gość gość
a ja uwazam ze namawianie autorki na 1 bete nie ma sensu, zeby bylo pewne trzeba zrobic 2 wyniki zeby wiedziec ze bhcg rosnie. jesli wyszedl cien na tescie to beta tez na pewno wyjdzie. Pytaniem pozostaje czy bedzie rosla. Duzo kobie pisze tu, ze mialo cien w terminie okresu, sa tez takie co im testy wychodzily negatywne jeszcze po @ takze glowa do gory. Powtorz test i zrob najelpiej 2 bety albo czekaj spokojnie, zycze jak najlepiej i trzymam kciuki zeby sie marzenie spelnilo;-)

Gość tarara
Oczywiście, że jedna beta nie wystarczy i badanie trzeba powtórzyć ale jak sama autorka twierdzi - bardzo się denerwuje i dlatego też zachęcam ją, żeby się zbadała - chociażby żeby oszczędzić sobie nerwów, które może stracić - np w oczekiwaniu na wizytę u ginekologa.

Gość gość
Dobra musze sie opanowac uspokoic i uzbroic w cierpliwosc! Co ma byc bedzie! Dzieki za wsparcie i rady!

Gość gość
Też bym chciała zobaczyć taką bladziochę ;) kilka miesięcy temu zobaczyłam, wyraźniejszą niż Ty następnego dnia zrobiłam drugi test - wyszedł negatywny a za kilka godzin dostałam okres ;/ ale ja to ja a Ty to Ty:) odczekaj kilka dni i zrób z krwi. Szczęścia i pozytywnych wyników badań! :)

Gość gośćlisa
http://vlep.pl/index.php hej. Zrobilan nowy test. test z dzis 6 dni po spodziewanym @. 34dc. Czy lekarz wchodzi w gre? Zobaczy cos w ogole? Mialam dzis wlosy farbowac moze to durne ale mam dylemat.

Gość avinione
Moja bledziutka kreseczka właśnie śpi koło mnie,niedawno skończyła 4 miesiące:)Nastaw sie pozytywnie,tez się bałam po zrobieniu bety ( ktora wyszla pozytywnie) ze cos się może wydarzyć:)ale po prostu w pewnym momencie przestalam o tym myśleć no i dzis mala jest z Nami:)Nie myśl o złych rzeczach,zbyt długo czekałaś na te drugą kreseczke :)

Gość gość
Coś pokręciłaś z linkami -nie wskazują zdjęć tylko do strony głównej.

Gość gość
znowu to samo. Musisz dać bezpośredni link do konkretnego zdjęcia. tak jak na poprzedniej stronie robiłaś.

Gość gość
Coś urosło, zrób tą bete w odstępie 2 dni.

Gość gość
Jesli w ndnie wyjdzie grubsza kreska to w pon beta a wtorek ginek.

Gość gość
no i jak tam autorko?