Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćlisa

czy taki test ciążowy może oznaczać ciąże

Polecane posty

Gość gośćlisa

Wykonałam dwa testy. I jeden i drugi z bladą kreską. Dodam że jestem 4 dni po spodziewanej miesiączce. A jakieś 15dni po owulacji. Pozdrawiam z duza nadzieja

Gość gość
jeżeli kreska jest widoczna, to gratulacje

Gość gość
Ja tak mialam dwa testy oba z bledsza, ale widoczna kreska. Teraz mam juz calkiem spore dziecko:-) gratulacje:-)

Gość gość
Napewno ciaza ja tez tak mialam blada kreska :-) córka jest

Gość gość
Kurka chciłam dodać foto ale jakos nie moge grrr. Staram sie juz o bejbusia 3 lata to bylby cud

Gość gość
a robiłaś z porannego moczu? Moja "blada kreska" ma 2 lata i właśnie zasnęła :)

Gość gość
Tak z samiutkiego rana. Chce żeby moja kreska tez sie wspaniale rozwijala jak Twoj babel. Dodala bym zdjecie ale nie wiem jak. :-(

Gość gość
ciąża prawie pewna :)

Gość gość
Ja mam dwoje dzieci z bardzo bladych ledwo widocznych na tescie kresek :) to wczesna ciaza dlatego slabo widac, zrob bete albo powtorz test za tydzien to bedzie gruba krecha.

Gość gość
chciałabym wam pokazać ten test tylko chyba zdjęcie nie da wkleić jakoś byłabym spokojniejsza gdybyście go zobaczyły i oceniły

Gość gość
wrzuć na fotosika i podaj tu linka.

Gość tarara
Zrób sobie test na BetaHCG - skoro już widać bladą kreskę ten test Ci wszystko powie. Normalne badanie z krwi, wynik dostępny już po godzinie - oczywiście w punktach posiadających w ofercie badania "cito". My też staraliśmy się długo bo 4 lata - i ta "blada" kreska naprawde dużo namieszala :) - a teraz w brzuszku ma już 6 miesięcy :) Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki. PS - moim zdaniem ciąża :)

Gość gość
Dziewczyny ale mnie uskrzydlacie pod koniec tyg powtorze test a potem zrobie bete. I do lekarza hmm?

Gość tarara
No widać coś jest na rzeczy - taką samą kreskę mieliśmy na pierwszym teście, druga - wykonana już dwa dni później była nieco wyraźniejsza - ale niewiele :) za to test rozwiał wszystkie nasze wątpliwości :) W zasadzie to od razu po drugim pojechaliśmy na betę

Gość gość
W takim razie tez beta mnie czeka. Oby z zadowalajacym wynikiem

Gość tarara
Beta prawdę Ci powie :) Po pierwsze - da Ci pewność, że jesteś w ciąży, a po drugie - kolejna, wykonana dzień lub dwa po pierwszym badaniu pokaże ci jak ciąża się rozwija (powinien pojawić się przyrost). Trzymam kciuki :)

Gość gość
Ciąża - gratki :) Zazwyczaj te pierwsze testy to bladzioszki ;)

Gość gość
hmm, powtorz test jutro albo dzisiaj nawet i zobacz czy kreska robi sie ciemniejsza. W moim przypadku taka blada kreska po terminie nie wrozyla nic dobrego

Gość gość
Wlasnie ostatniej odp boje sie najbardziej. Po tylu latach juz watpie.

Gość gość
Ja miałam tak samo :) cień cienia drugiej kreski :) a teraz ta ledwo widoczna kreska niedługo kończy 3 latka :)

Gość gość
A ten cien to zwiekszyl intensywnosc po czasie? Tzn czy kolejny test juz byl wyrazny czy caly czas tak samo?

Gość gość
Zrobilam chyba z 5 testów i nigdy nie wyszła gruba krecha tak jak ta pierwsza. Cały czas była bardzo jasna.

Gość gość
A każdy test miałam inny dla pewności. Poszlam do gina, który zrobił mi USG i widać było pęcherzyk. Później wysłał mnie na bete dla pewności i wyjaśniło się wszystko :)

Gość gość
Gratuluje jestes w ciazy :) W jakims 4 tygodniu :) U mnie bylo tak samo, a teraz z tych bladych kresek usmiecha sie do mnie moj Synek :)

Gość gość
ja nie chce cie straszyc . Po prostu napisalam jak bylo u mnie. W terminie okresu w prawidlowej ciazy mialam juz ladne grube kreski. Kiedy zobaczylam juz po terminie @ cienka kreske zdziwilam sie, pozniej kreska nie robila sie grubsza i pisalam jak to sie zakonczylo. Po prostu podejdz do tego ze spokojem, po 24 godz kreska powinna byc juz grubsza, mzoesz test powtorzyc dzisaj. Moze masz dlugie cykle i dlatego 4 dni po jest slaba? ja mialam krotkie, wczesna owulacje wiec w terminie @ krecha powinna byc juz gruba u mnie

Gość gość
"gość dziś " - to ty autorko?