Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Współlokatorka brudaska

Polecane posty

Gość gość

Mam nową współlokatorkę...to brudaska niestety. Np wstawia brudna naczynia do zlewu i one tam potem tydzień gniją. Ale najgorsze, że nie czyści po sobie kibelka -wiecie co mam na myśli :( Ostatnio była u mnie przyjaciółka i mi było tak głupio... Jak jej zwrócić uwagę?

Gość gość
Wybrac z kibla pozostalosci klocka i zrobic jej grafiti na drzwiach do jej pokoju-powinna zakumac ;)

Gość gość
prosto z mostu powiedz co ci nie pasi, bo inaczej nigdy nie dowie się że jak sra i nie spuszcza, to robi źle. weź pod uwagę że niektórym matka takich rzeczy nie mówiła, tylko chodziła za nimi i w milczeniu spuszczała sama

Gość gość
to ,ze nie myje naczyc 3 dni ,moze jest zmeczona jak wraca z pracy ? zeby ludzie tylko taki problem mieli ze wspolokatorami,to by bylo dobrze :)

Gość gość
Brudaska to moglabys ja nazwac,gdyby smierdzaiala,nie zmieniala majtek,nie myla rak po wyjsciu z toalety

Gość gość
a chociaz sprzata swoje kolejki ,raz na tydzien ??

Gość gość
Mamy zmywarke, wiec nie musi zmywac - wystarczy wstawic do zmywarki. Poza tym, zostawia naczynia z zawartoscia i jak bylo cieplo to raz dwa muszki sie legly. I to nie da 3 dni, ale serio tydzien! I nie, oczywiscie ze nie sprzata, na weekend wyjezdza.