Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie kopleksy? Wymieńcie 10 powodów

Polecane posty

Gość gość

Waszej dumy z tego, że jesteście Polakami!

Gość gość
Nie mam kompleksów. Nie mam też jakiejś specjalnej dumy z żadnej przynależności narodowej (a od urodzenia mam 2 obywatelstwa i jestem wychowywana w 2 "kulturach" i językach).

Gość gość
To wymień cokolwiek z którejkolwiek kultury... Z niczego nie jesteś dumna? Może chociaż jest coś za co cenisz nie wiem, kuchnię regionu w którym żyjesz? -Cokolwiek -No chyba czymś się interesujesz? Żyjesz jak pustelnik?

Gość gość
Pustelnicy się nie dopytują o koleżanki, które ich olewają? :D

Gość gość
Ja jestem dumna z tego że Polacy są gościnni. Jestem z tego dumna. Że są pracowici!-jest z czego być dumnym. A ty z niczego nie jesteś?

Gość gość
Z mojej urody jestem. Nie jest to cecha narodowa.

Jestem Polką,"polaczką",jak nazwała mnie jakaś babka z Ukrainy.Nie wiem jak można wstydzić się własnej narodowości,pochodzenia. Nie rozumiem takich ludzi.

Gość gość
1. Mały penis 2. Mały penis 3. Mały penis 4. Mały penis 5. Mały penis 6. Mały penis 7. Mały penis 8. Mały penis 9. Mały penis 10. Mały penis

Gość gość
Cenię kuchnię, literaturę, malarzy, bohaterów wojen etc. Ale nie uważam, żeby ten czy inny bohater, aktor, wynalazca... danego kraju był lepszy od podobnego bohatera, aktora, wynalazcy... w innych krajach, ani żeby np. paella przewyższała bigos czy odwrotnie. Jakbyś mi kazała wybierać to nie wiedziałabym nawet, z którym krajem czuję się bardziej związana, niby w Polsce się wychowywałam przez prawie 20 lat, ale teraz od ponad 15 lat mieszkam w Hiszpanii, a do Polski często i chętnie wracam.

Gość gość
Miała ochotę na jakiegoś kolesia a ty jej go "zabrałaś" bo stanal koło ciebie miesiąc temu? :D i do tego miałas ładny makijaż? (Mentalnosc typowej ukrainki = taniej k****y)

Gość gość
Czy wiecie że na przykład, kuchnia Polska zna ponad 600przepisów na różne zupy? Nie znajdziecie tego na żadnym z genialnych blogów o kulturze Polskiej czy kulinarnej. Po prostu Polacy odziali się w kompleksy i zapomnieli skąd pochodzą i dokąd powinni zmierzać. To smutne jest. Muszę spadać . Pa.

Gość gość
autorka miała rację topik zdechł polaczki zakompleksione

gość dziś autorka miała rację topik zdechł polaczki zakompleksione x O jej,kiedy ja nie mam kompleksów:).

gość dziś Miała ochotę na jakiegoś kolesia a ty jej go "zabrałaś" bo stanal koło ciebie miesiąc temu? smiech.gif i do tego miałas ładny makijaż? (Mentalnosc typowej ukrainki = taniej k****y) x Nie nakładam makijażu na co dzień,ale fakt Ukraińcom podobałam się.

Gość Darek

Mój penis nie był zbyt duzy i dlatego zdecydowałem się na zabieg jego powiększenia. Sam zabieg przebiegł bardzo sprawnie i nie było zadnych komplikacji. Z efektu powiększenia jestem bardzo zadowolony , mam teraz dużo większego i grubszego. Zabieg robił mi dr Smoleński z kliniki Bona Dea w Krakowie i polecam , super specjalista od tego