Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćjokjok

Brat przyjaciółki PROBLEM

Polecane posty

Gość gośćjokjok

Mam dośc nietypowy problem z bratem przyjaciółki. Dośc dużo czasu u niej spędzam, ostatnio jej brat (9 lat starszy) miał wolne, siedział z nami, trochę pił (my też). Znałam go już wcześniej ale nigdy jakoś szczególnie nie gadałam. Po prostu siedząc obok siebie zaczęliśmy się "dzióbać" i "miziać" po rękach i nogach. Wiem, że brzmi to dziwne ale wtedy było to zabawne. Jak poszłam do ubikacji poszedł za mną bo nie wiedziałam gdzie iśc, wyszłam, szłam umyć ręc i przechodząc obok niego jakos tak wyszło,ze dalismy sobie buzi. To było 3 dni temu, wczoraj i dzisiaj coś pisaliśmy na komórkach. Nie wiem jak to rozegrać, bo lubię go. Ale nie pociąga mnie do "bycia razem" . Co robić by nie stracić przez głupotę przyjaciółki?

Gość gość
To ile wy macie lat? Może daj mu szansę jak zaradny. Nie patrz na pociąg bo to i tak przemija

Gość gośćjokjok
Mamy po 19 lat. A problem jest taki, że mam chłopaka. Nie wiem co mi odbiło wtedy. Nie będę jak "szczeniak" zwalała na alkohol. Bo szczerze przyznam, że znam tego brata już 3 lata i już wtedy było nim coś ciekawego i innego, ale bez głębszych emocji. Rozmawiałam z chłopakiem, powiedziąłam o wszystkim z wyjatkiem tego "buziaka".

Gość gość
Porozmawiaj z nim o tym?

Gość gośćjokjok
Już rozmawiałam. Pytałam co sądzi o tym co zaszło, a on "przypadek" i tyle .

Gość gość
pobzykacjei sie, moze 3 ? Wszyscy zadowoleni beda :)