Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

the smurfs smerfne hity

Co byście zrobili jakbyście wygrali

Polecane posty

Gość gość
wydupcyłbym wszystkie dziffki z roksy i odlotów

Gość gość
Miałbym wszystko i wszystkich gdzieś,zająłbym się pasjami,podróżami i przyjemnościami.Znam z widzenia gościa,który sprzedał spadek po rodzicach,i nie musi pracować,zajął się pisaniem książki o tym,że jest Bogiem,i pyta się ludzi,co ma zrobić,żeby jako Boga go kochali.

Gość gość
Dokończyłabym budowę domu, zrobiłabym go na lux!! Pomogłabym rodzeństwo kupić własne mieszkania, wzięłabym ślub z długoletnim narzeczonym. Zrobiłabym wielką imprezę dla najbliższych i to im jeszcze zrobiłabym małe upominki- oczywiście na bogato, po czym wyjechalibyśmy z podróż poślubną. Po cichu pomogłabym niektórym uczciwym potrzebującym, np. koło mnie mieszka kobieta co sama wychowuje 3 dzieci. Dzieciaki zawsze czysto ubrane, wyprasowane, w domu zawsze ma czyściutko- bardzo biednie żyją, ale dzieciaki zawsze uśmiechnięte, pogodne i kulturalne. Pomogłabym jej, tak aby nie wiedziała, że to ja. itd. itd. Aaaa i kupiłabym dwupokojowe mieszkanie dla córki, ot tak aby miała już coś swojego. No, a za resztę żyłabym po prostu, wyjeżdżała na wakacje na które mnie obecnie nie stać. Chodziłabym do pracy, aby nie zwariować, ale bez ciśnienia że mnie wyleją. Dokończyłabym doktorat i nauczyła języków. Urodziłabym jeszcze 2 dzieci. :)Chyba to tyle.