Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostrzegam was przed preparatami na wypadanie włosów. One wszystko pogarszają. Ma

Polecane posty

Gość gość

m na to dowody. Kupiłem sobie szampon do włosów, seboradin men, bo ( chyba bezsasadnie) ubzdurałem sobie wypadanie włosów typu męskiego. Dlaczego uważam, że bezzasadnie? Już piszę. Gdy zacząłem używać tego g****a włosy zrobiły się słabe, prześwity itd, już myślałem, że koniec z włosami i nic im nie pomoże. Wyrzuciłem to g*wno i przerzuciłem się na normalny zwykły szampon, żeby hajsu nie wydawać. Natychmiast włosy zaczęły przywracać się do normalnego stanu i zgęstniały, znowu wszystko jest ok... Te g*wna które sprzedają w aptekach są specjalnie tak zrobione, żeby wszystko się pogorszyło i człowiek został zmuszony do sięgnięcia po jeszcze droższe środki, a koncerny zarabiają. Tak samo jest z innymi środkami. Oni wcale nie chcą dla nas dobrze. Koncerny rządzą wszystkim i myślą tylko o zysku. Ludzie łykają środki, a i tak chorują na nowotwory i padają na zawały.

Gość gość
i już nie masz włosów przy ptaku?:(

Gość gość
Może przesadziłeś. Ja używając oczyszczającego żelu do twarzy pogorszyłam cerę bo był za mocny. Skóra była zbyt wysuszona, podrażniona i skłonna do wyprysków. Po odstawieniu mam lepszą skórę ale ten sam środek pomógł mojej siostrze która miała naprawdę kiepską cerę. Czasem stosujemy środki niedostosowane do naszych potrzeb :)

Kiedyś sama miałam problem z wypadaniem włosów, myślałam wręcz że wyłysienie, pewnego dnia trafiłam na tą strone:

wlosomaniaczkapl.wordpress.com

Jest tam polecony specyfik na poprawę kondycji włosów, warto go przetestować, załączam zdjęcie z kuracji 2 miesięcznej, efekt jest fantastyczny