Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam zdzirę co się przylkeiła do mojego meża

Polecane posty

Gość gość
"ale mój mąż nie zgłupiał, żeby musiał mądrzeć i właśnie wspólnie z mężem" nie zgłupiał, bo juz taki był ? I bardziej zgłupieć by mu się juz nie udało? oj autorko, autorko, matka wie jak sie bawisz zamiast iść do szkoły?

Gość gość
Mąż jeszcze powsadzał te fotki za wycieraczki samochodów kumplom z firmy, tak jak zostawia się ulotki :D

Gość gość
wiesz autorko, że prowokacje to też trzeba umieć pisać.... a tobie niestety brakuje inteligencji żeby zrobić to dobrze x ty chodząca inteligencjo napisałaś swoje wybitne prowo i własnie usunęli :D:D

Gość gość
ja chodząca inteligencja nie napisałam tutaj ani jednej prowokacji, to i nie mieli czego usuwać. Mylą ci się tematy, osoby, czas...

Gość gość
ja chodząca inteligencja nie napisałam tutaj ani jednej prowokacji, to i nie mieli czego usuwać. Mylą ci się tematy, osoby, czas... x albo ty masz sklerozę dlatego tylko na kochanicę się nadajesz :D:D

Gość gość
albo ty masz sklerozę dlatego tylko na kochanicę się nadajesz smiech.gifsmiech.gif może jakoś precyzyjniej spróbuj się wypowiedzieć, bo jak na razie bełkot bez ładu i składu

Gość gość
"I co się tak suko rozszczekałaś?smiech.gif Też jesteś takim obrzydłym pasztetem co ugania się za cudzym mężem? smiech.gif To maż mi pokazał zdesperowaną zdzirę co w firmie nie daje mu spokoju. Ja to przy niej modelka jestem, wiec nie muszę się obawiać, że mąż ucieknie ode mnie,ale tobie radzę, żebyś spojrzała w lustro i uczciwie przyznała się sama przed sobą, żeś szkaradztwo nie z tej ziemi, zanim zaczniesz kleić się do faceta, którego żony nie widziałaś na oczy. Tobie nawet kosmetyczka i fryzjer nie pomoże, bo każdy jeden mężczyzna spaliłby się ze wstydu, gdyby wymienił ładną i atrakcyjną żonę na takie byle co jak ty. smiech.gif" x x Od razu widać, że autorka ani atrakcyjna ani mądra nie jest, że o kulturze osobistej nie wspomnę. Ot, zwykła wulgarna brzydula, która wymyśla niecudaczne prowokacje, a o mężu może co najwyżej pofantazjować. Bo który zdrowy na umyśle facet związałby się z tak wulgarną i prymitywną osobą? Chyba tylko brzydal, którego wszystkie inne odrzuciły.

Gość gość
Za takim właśnie brzydalem ty latasz jak wściekła suko z 14.37

Gość gość
weź się stara k***o za prace a nie p********z o kochankach pasożycie forumowy x sama jesteś pasożytem i starą koorfą której nikt nie chce

Gość gość
Autorka to taki wściekły grubawy ratlerek z wiecznym fochem na gębie, setki takich widuję codziennie