Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potężna sylwetka..brak pomysłu na ubiór, doradźcie coś

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie, mój problem wygląda następująco, mam bardzo masywną potężną sylwetkę i totalnie nie wiem co zrobić żeby dobrze wyglądać, żadne odchudzanie niestety na to nie pomoże, niby jestem klepsydrą z ładnie zaznaczoną talią, ale niestety mam strasznie wielkie plecy i ponad 100 cm w biodrach i do tego 175 wzrostu, totalnie nie wiem jak się ubrać, chcę wyglądać lżej a nie potężniej niż większość chłopaków :(:(

Gość gość
Wybieraj ubrania optycznie wysmuklające sylwetkę : długie bluzki, tuniki, sukienki , swetry , kardigany, kurtki z głębokim dekoltem w szpic w kształcie litery A z miękkich materiałów , raczej gładkich, albo w drobny wzór, pionowe pasy . Mimo,że masz ładnie zaznaczoną talię nie podkreślaj jej dopasowanymi w pasie bluzkami lub sukienkami , ponieważ jeszcze bardziej wyeksponujesz szerokie ramiona. Unikaj pikowanych kurtek i płaszczy , kapturów, szalików typu komin, dużych wzorów i kołnierzy, szerokich klap w marynarkach i płaszczach , puszystych swetrów , legginsów, spodni rurek.