Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

JAkiś miesiąc temu kochałam się z partnerem i pękła gumka niestety nie wiemy w którym momencie. zayważyliśmy dopiero kiedy wyjął członek (zawsze konczy poza mną). Okres dostałam normalnie 2 tyg temu..Jednak czuję się dziwnie, do tego okropny ból jajników i w krzyżu. Oprócz tego z pochwy wydziela się biały gęsty śluz i jest bezzapachowy. Boli mnie często głowa, raz zasłabłam i boli mnie lewa pierś. Był ktoś w podobnej sytuacji?

Gość gość
Pewnie masz owulacje.

Gość gość
Dlaczego zamiast kupić test pytacie się nas czy to ciąża. Naprawdę nikt tu nie powie nic sensownego , a spekulacje coś Ci dadzą?

Gość gość
Jak dostałaś normalny okres (tzn. nie palmienia, które kobiety w ciąży biorą za okres) to ciążę możesz wykluczyć.

Gość gość
tak ciąża, urodzisz paczkę gumek

Gość gość
Na pewno lewa pierś? A może pół lewej i 3/4 prawej? Bo jak tak to na pewno ciąża. A bóle głowy to jak dla mnie pewny objaw ciąży bliźniaczej. Przecież na jesień nikogo nie boli głowa, jeśli nie jest w ciąży.

Gość gość
Skoro dostałaś okres, to znaczy że nie jestes w ciaży. Wydaje mi się że teraz możesz mieć owulację. Zacznij ją sobie wyznaczać, lepiej poznasz swoje ciało. Możesz obserwować śluz, temperaturę, albo kup sobie testy lh czy mikroskop owulacyjny