Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na jak długo wychodzicie z roczniakami na spacery?

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam pytanie do mam ok. rocznych dzieci. Jak długie spacery z maluchami w taką pogodę (koło zera)? wiadomo, że jak dziecko w gondoli, to można dłużej, ale w spacerówce i na nóżkach to już inaczej. Sama nie wiem, tym bardziej że mi samej się zimno zaczyna robić po pół godzinie. W dodatku mieszkamy na raczej otwartym terenie i tu wieje...

Gość gość
ja byłam z córką (15 mieś) w sobote na 1h spacerze w południe i w niedz też tak samo. w tygodniu chodzi na spacer babcia

Gość gość
w takie pogody jak teraz, kiedy trochę wiało, ale nie padało to na dworze spędzaliśmy 2-3 godziny. tyle, że mój miał trochę ponad rok no i chodził. spacerówki mało co używaliśmy, bo on chętnie tuptał. ale jak już potrzebowałam wózka, to przy takiej pogodzie zakładałam po prostu osłonki, albo cienki śpiwór na nogi inie było problemu. obecnie mój ma trochę ponad 5 lat - jak zaczął przedszkole to 3 razy miał katar...

Gość gość
Zwykle chodze na godzine dziennie.ale teraz jest u nas 14stopni,wiec juz bylam o 11,poltora godziny,i jak syn sie wyspi i zjem obiad,znow wyjdziemy na godzine,bedzie to kolo 15.syn w wozku,nie chodzi jeszcze

Gość gość
Ja staram się wychodzić 2x dziennie minimum godzinę ale moje dziecko nie siedzi już w wózku i ma 17mies.

Gość gość
jak jest zimno to 2 razy po 40 minut, a w lato to i na cały dzień :) teraz w weekendy chodzę do Teatru Małego Widza, to teatr dla dzieci od 1 r.ż i jest naprawdę super.

Gość gość
Minimum.2 razy po 4 min. jesli sa niesprzyjajace warunki pogodowe. Jak jest fajnie, to do oporu. Najgorszy jest wiatr.