Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna kobieta po 30

mam dosc stereotypow dotychacych kobiet 30 plus

Polecane posty

Gość pewna kobieta po 30

mam 35 lat i czesto slysze,ze...czy aby napewno mam 35 lat,bo nie jestem gruba,albo mi nic nie wisi i takie tam.skad takie myslenie,ze po 30 to juz wszystko wisi i waga siega 100kg?rozumiem pokolenia starsze,kobiety w wieku np.23 lat mialy juz po 3 dzieci,4 w drodze,wiecznie umeczone przy garach albo w polu,wiec oczywistym bylo,ze taki tryb zycia urodzie nie sluzyl.w sumie mezczyzn tez sie to tyczy,napewno czesc z was pamieta serial 40 latek,glowny bohater pan Karwowski,obchadzacy swoje 40 urodziny wygladal jak 60 latek.dzis pokolenie 30,40 a nawet 50 latkow zyje inaczej,wyglada inaczej,wieksza wage przyklada do wygladu.czy wy rowniez slyszycie´´komplemnty´´ze majac te 30,35,40 lat nic wam nie wisi?

Gość gość
autorko, dziewczyny po 30 są najlepsze w łóżku, lubisz seks? pyta facet

Gość pewna kobieta po 30
oczywiscie te stereotypy dotycza glowniie kobiet,bo od kobiet sie wymaga aby byly zawsze piekne.

Gość gość
autorko, Ty przecież jesteś piękna kotku :)

Gość gość
Dlatego ja nikomu nie mówię że mam 40 lat. Ostatnio jakaś 20 latka myślała że jestem jej rówieśnicą:) że mam 23 lata ale że mam rodzinę to dawała mi max. 28 bo nie pasowało jej że mam swoją firme wykonuję czynnie 3 różne zawody i na dodatek wychowuję dzieci w różnym wieku... Tak sobie myślałam...-mówi do mnie -że z 28 to musiałabyś mieć żeby to wszystko jakoś posklejać... Fajnie by było tyle osiągnąć w wieku 28 lat Teraz prawdopodobnie byłabym już daleko stąd;) he he he

Gość gość
Ot, dylematy dojrzałych kobiet na poziomie gimbazy. Bardziej zajmij się swoim intelektem jeśli go w ogóle posiadasz.

Gość gość
bo ciebie dotycza a co ze stereotypami ktore ciebie nie dotycza? np. kazdy muslim to zuo?

"Ostatnio jakaś 20 latka myślała że jestem jej rówieśnicą" Taa... Na pewno mając 40 lat wyglądasz na 20. Serio ludzie? Nie domyslilscie sie jeszcze ,ze tak mówią z uprzejmości?

Gość gość
Ja jestem w stanie uwierzyc, bo mam 35 i daja mi 23. Pewnie tej babce tez dawali 20+ (mysleli, ze jest "w swoich latach dwudziestych"). Dosc rzadko sie to zdarza, ale sie zdarza. Stan zachowania skory, figury, sposob bycia... Dodam, ze wobec mnie nikt nie chce byc mily. Uczeszczam na zajecia z duzo mlodszymi osobami i czesto slysze komentarze "jak fajnie, ze nie ma osob po 30", wiec to nie z grzecznosci jestem brana za dwudziestke.

Gość gość
Niestety, ale zgadzam sie z kimś tam- dojrzała kobieta, a "problem" jak gimbuska. Jak ktoś się dziwi ile mam lat- czy to z uprzejmości czy rzeczywiście jest w szoku- to jest mi po prostu przyjemnie i tyle. Najwyraźniej nie masz żadnych prawdziwych zmartwień. Rada: Nie zdradzaj ile masz lat, a jak ktos obcy zaczepia, to powiedz, że właśnie jest duża przerwa i wyszłaś kupic sobie lizaka..

Gość gość
Ja się kocham na zabój w kobiecie po 30 tce. Taka z niej sexowna niunia i do tego bardzo inteligentna a jej cy/ce mm slodycz.. a jak się o mnie otrze przypadkirm to zaraz mi staje. Po prostu roztacza ona w okol siebie aurę se/xu/alną. Onieśmiela facetów. .

Gość mati11
Ja chętnie poznam panią w takim wieku i nawiąże kontakt ;)

Gość gość
zabawne, znam mnóstwo koobiet + 25 ktorym wszystko zwisa i wyglądają jak gófno z kibla

Gość gość
Gość wyżej a ty jaki wiek