Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czego to są objawy? Pomoże mi ktoś siebie zadiagnozować?

Polecane posty

Gość gość

-brak chęci do zmian w życiu ( beznadziejna praca, brak zwiazku, mieszkanie u mamusi) -ciągłe ziewanie, zmęczenie - obsesyjne myslenie, analizowanie, mam ciągle jakaś myśl w głowie i nawet jak ją przerobie to potem znowu wracam. Nie przaestaję analizaować "problemów" -straszne problemy z pamięcią, osttanio zastanawiałam sie nawet jak ma na imie moja chrzestnica:-(

Gość gość
Najbardziej dobija mnie chyba to ciagle myslenie i analizowanie, przez co mam strasznie napiętą i zamyslona twarz a na czole coraz więcej zmarszczek. Ja nie przestaje mysleć nawet na chwilę, w głowie ciągle sie kotłuje

Gość gość
Może jakaś nerwica a może nadmiar wolnego czasu. Gdybyś miała więcej na głowie , to mniej czasu poświęcałabyś na rozmyślanie.

Gość gość
Niby sie lecze i biorę typowy psychotrop CITAL ale jednak te objawy mi nie ustapiły. Juz nie wiem czy jestem zle diagnozowana czy o co tu chodzi:-(

Gość gość
Niestety ale za malo obowiazkow i pada wtedy z nudow na dekiel i szuka sie dziury w calym.

Gość gość
A czy na nerwrwice tego typu mam odpowieni lek? Jestem zmęczona tym ciagłym myslenien, mam tego dosyć

Gość gość
Lekiem można się wspomóc , ale on za ciebie nie rozwiąże problemów.Trzeba sobie znaleźć jakieś zajęcie , jakąś pasję , która cię pochłonie. zajmie ci umysł czymś innym, oderwie cię od twoich natrętnych myśli.