Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okulista dziecięcy Częstochowa

Polecane posty

Gość gość

Możecie kogoś polecić? Mój dwuletni synek zaczął zezować i zaczęłam się martwić.

Gość gość
nie wiem kotku, nie mieszkam w Częstochowie

Gość gość
Może ktoś mieszka? :)

Gość gość
Odświeże temat, może ktoś napisze bo bardzo mi zależy.

Gość Nalkas
Witam, odświeżam temat :) jeśli chodzi o okulistę w Częstochowie to polecałabym Panią dr Ewelina Bińczyk-Wesołowska , przyjmuje w Medyk-Centrum na Aleji Wolności. Jestem właśanie po leczeniu wad wzroku i jest znaczna poprawa dzięki Pani Doktor.

Gość ewela351
dr Ewelina Bińczyk-Wesołowska - przyjmuje też dzieci chyba z tego co wiem, bardzo dobra okulistka :) w Częstochowie dużo dobrych specjalistów jest właśnie w Medyk-Centrum, z okulistów to ta Pani doktor bardzo dobra

Gość ornulka
Ewela to prawda pani Ewelina Bińczyk-Wesołowska przyjmuje dzieci i warto się do niej udać. Profesjonalnie wykonane badanie i dobre podejście do dziecka coreczka mowila mi pozniej ze bardzo mila ta pani i ze ja polubila takze warto :)

Gość brenenka
Dziękuję Wam za polecenia. Faktycznie dr. Bińczyk-Wesołowska z Medyk-Centrum okazała się sprawdzonym lekarzem. Dobre podejście do dzieci, a druga strona medalu jest taka, ze diagnoza trafna. Od razu po wejściu do gabinetu można było wyczuć profesjonalizm :)

Gość Ewa Dolińska

Byłam przed świętami z córką u Doktor Eweliny Bińczyk Wesołowskiej, sugerowałam się opiniami na znanym lekarzu i na forach i faktycznie ma rewelacyjne podejście do dzieci. Pełen luz, spokoj, poczucie humoru! Polecam wszystkim którzy szukają okulisty dla swoich pociech.