Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy związek z 15 latka zamknięta w ośrodku ma sens?

Polecane posty

Gość gość

Mam 20 lat i przez 4 miesiace bylem w związku z 15 latka, dopoki nie okazalo się że bedzie musiala spędzić min. Roku w ośrodku leczenia uzależnien.. miala problem z narkotykami, staralem się ją od Tego izolować ale towarzystwo wzielo góre.. nie zerwalismy ze soba, ale nie piszemy listów Prawie od początku jej pobytu(pól roku' jedyna szansa na kontakt).. Wielokrotnie mowila ze mnie kocha,.. Tak samo JĄ jej, bo NAPRAWDE czuje do niej coś czego nigdy nie czulemm.. Czy jej kocham Cie mialo Wogóle sens? Myśle o niej Codziennie od pol roku..i wiem że o niej nie zapomne.. mimo ze miala prooblemy z psychika, a nawet z samookaleczaniem.. jej mama od jakiegos czasu nie odpisuje mi na sms, co to może znaczyć? Spędzi Tam Prawdopodobnie jeszcze niecaly rok.. czy to ma szanse przetrwać? To może być poważnie z jej strony? Czy Raczej jej przeszlo, i stara się zapomnieć? Wymieniliasmy ze sobą raptem dwa listy, podpisala 'Twoja na zawsze .. Bardzo prosze o dyskusje, szczera porade,.. NAPRAWDE już nie mam sil.. Nie mam komu się wyżalić..

Gość gość
nie wiem czy ma sens wiem ze na pewno potrzebuje cie dzis bardziej niz kiedykolwiekj

Gość gość
Masz dopiero 20 lat. Poczekaj na rozwoj wydarzen I pamietaj, ze pierwsze milosci z reguly nie sa ostatnimi.

Gość gość
Wstyd mi Za to ze tyle dpo niej nie pisałem.. Ale JĄ NAPRAWDE zrobilbym dla niej Wszystko.. jej mama Nie jest Za tym żeby się ze mną spotykala.. Boje się ze przez pól roku wybili jej moją osobe z głowy..

Gość gość
Bardzo prosze o wypowiedzi..