Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lwia

Jak poprawić wygląd opadający powiek?

Polecane posty

Gość Lwia

Mam 35 lat ale moje powieki wygladaja jak u staruszki. Do tego mam pokkrązoen oczy i ciemne cienie. Boje sie operacji - a poza tym nie stac mnie na nia - czy sa jakies zabiegi u lekarza, ktore poprawią wyglad powiek?

Gość gość
Czesc, mam podobna "urode" co Ty. Wybralam ostrzykiwanie. Trzeba je powtorzyc 2-3 raz w odstępie miesiaca ale potem masz gladka skore pod oczami i na gornej powiece przez prawie rok! Lekarz polecal mi dwa preparaty do wyboru viscoderm bio albo teosyal eye. Zapisalam sobie, zeby wiedziec na przyszlosc ;-) Zabieg nie boli, jedno wklucie igla a potem kanjula czyli jakby zylka, jest przeciągnieta wzdluz powieki. Nic nie było opuchniete a tego sie bardzo obawiałam. Lekarz mi wytlumaczyl, ze preparat jest wysoce oczyszczony, bez zadnych dodatkow - czysty kwas hialuronowy o specjalnym stezeniu dlatego sie nie puchnie. Placilam 500 zl za jeden zabieg. Polecam Ci ;)

Gość gość
jeżeli boisz się chirurgi, to poczytaj o eyematrix - u mnie wystarczył pojedynczy zabieg

Gość gość
jeśli masz mocno opadające powiki możesz mieć plastykę na nfz, musisz tylko poczekać jakeiś dwa lata

Gość gość
Poczytaj o zabiegu z falami radiowymi na okolice oczu