Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

23_mama

Problem z miesiaczka

Polecane posty

Witam. Mam problem z miesiaczka. Otoz w lipcu tego roku urodzilam pierwsze dziecko :) okres pojawil mi sie dokladnie 17 wrzesnia. Przed ciaza mialam cykle regularne co 28-30 dni. Wiec obliczylam ze nastepny okres powinien byc 15 pazdziernika. Tu juz 40 dzien cyklu a okresu nadal nie mam. Dodam ze wspolzyje z partnerem bez zabezpieczenia ale zawsze konczy na zewnatrz. Troche boje sie zrobic test bo boje sie ze znowu moge byc w ciazy a nie tak dawno co dopiero urodzilam. Czy mozecie mi poradzic cos w tej kwesti? czy ktoras z was miala taki przypadek?

Gość gość
Przede wszystkim się nie denerwuj. Moja sis też tak miała, dostała pierwszy okres po porodzie po jakimś tam czasie ( już nie pamiętam ) a następny dopiero po 3 miesiącach. Oczywiście w ciąży nie była

Gość gość
skoro współżyjesz bez zabezpieczenie, to nie rozumiem dlaczego boisz się konsekwencji, test zrób

Nie to ze sie boje konsekwencji. Dobrze wiem z czym to sie wiaze wspolzyjac bez zabezpieczenia. Moj partner zawsze konczy na zewnatrz wiec z jednej strony nie mam powodow do obaw o ciaze ale z drugiej moze w jakis nie przenikliwy sposob jednak moge byc. Tak czy inaczej test zrobic trzeba.

Gość gość
hahaha, nie bądź śmieszna, bo to że partner nie kończy w środku o niczym nie świadczy, stosunek przerywany to NIE JEST metoda antykoncepcji, więc jak najbardziej możesz być w ciąży, zwłaszcza że Twoje hormony nie wróciły jeszcze do normy po tej poprzedniej

Nie to ze sie boje konsekwencji. Dobrze wiem z czym to sie wiaze wspolzyjac bez zabezpieczenia. Moj partner zawsze konczy na zewnatrz wiec z jednej strony nie mam powodow do obaw o ciaze ale z drugiej moze w jakis nie przenikliwy sposob jednak moge byc. Tak czy inaczej test zrobic trzeba.

Juz raczej powodow do obaw o ciaze nie mam. Uff test negatywny. Tak czy inaczej dzieki za te komentarze.