Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem tu incognito

Oko do oceny

Polecane posty

Gość gość
Dlaczego zmulony psychotropami? Czy autor tematu ma coś z głową?

Gość gość
Co Cię tak zabolalo w tym zdjęciu że ciągle je tu wrzucasz? Chyba sam masz jakieś schizy i zapomniałeś leków. Zdjęcie było robione spode łba od góry i dlatego wyszlo tak groźnie, nie pie/rdol nic o chorobach bo to są bujdy na resorach. To ty masz cos ze lbem i zaraz Cię zglaszam na dyzurnet za rozpowszechnianie wizerunku i wypisywanie klamst i oszczerstw pod moim adresem zje/bie. Nara gimbie. :classic_cool:

Gość gość
Wyjdź bo się pogrążasz. Ja na kafe prawie w ogóle nie przebywam. Nie wiem jak Wpadłeś na tak durny pomysł.. że to ja zakładam te tematy. Jaki to ma w ogóle związek. Ewidentnie to Ty masz schizy i skończ z tą maskaradą.. Get a life b***h! :classic_cool:. Możesz już nie odpowiadać bo wychodzę z tego syfu i tak nie odpiszę a temat został zgłoszony i wszystkie Twoje przesiakniete głupotą i agresją posty również. Spodziewaj się bana .

No i hopsa. Modko, apeluje o bana dla siebie i usunięcie wszystkich postów. Niech krzykacz który wjebał się w temat który jej nie dotyczy, poczuje się usatysfakcjonowany. ;) Krzykaczu, co u dzieci? :) Nadal lipa? :classic_cool:

Gość gość
Gość z 19:38 haha :D Gość z 19:39 ale napisz które, bo w tym temacie dwa oka się pojawiły ;)

Gość Dymfna
mądry mężczyzna z ; jestem tu incognito