Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co ludzie ćpają?

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem tego. Ktoś wytłumaczy?

Gość
dla przyjemności, rozluznienia. Często na początku zaczynają próbować różnych narkotyków dla "szpanu" :P

Gość gość
Ale ja nie chce próbować! Mnie kręcą jachty motorowe! Jak zacznę ćpać to się wkręcę i skończę marnie A ja chce sobie pożyć fajnie a nie szpanować przed watahą leszczy!:P

Gość gość
Myślisz że jakieś tam ćpanie spodobałoby mi się bardziej niż cokolwiek co już w życiu robiłam, robię lub zamierzam robić? Ja nawet jak jestem nawalona to jestem trzeźwa i wymiękam że taka jestem flegmatyczna w trakcie zamroczenia!:P Wiadomo że czasami fajnie się tak znieczulić dla rozluźnienia, ale nie kosztem swojej formy psychofizycznej! To lipa jest!

Gość gość
gość dziś i widzisz? ,skoro nie probowales,to nie wypowiadaj sie na ten temat :)hahahaha

Gość gość
Wypowiadam się bo widzę jak ćpuni wyglądają! Masakra dla mnie! Rozluźnienie mam po zwykłym alkoholu! Nie lubię takiego rozluźnienia zbyt często! Rzeczywistość jest dla mnie najfajniejsza na trzeźwo i kiedy wszystko dokładnie rozkminiam!

Gość gość
17:58 - co chciałeś napisać?:D

Gość gość
Maryche se wstrzykują ćpuny jedne :D

Gość gość
A po co ćpają? Bo mi to się wydaje że po narkotyki sięga się w chwili kiedy odczuwa się frustrację. To uczucie może być spowodowane niemożnością osiągnięcia czegoś więcej niż się osiągnęło, lub niemożnością osiągnięcia czegokolwiek. Jak myślicie? To przypadłość ludzi słabych.

Gość gość
Ja np. jeśli nie mogę już więcej osiągnąć jadę na wakacje i zastanawiam się co jeszcze chciałabym w życiu robić Jestem otwarta na swoje fantazje w tej materii:) A potencjalny ćpun uważa że musi robić to czego go nauczono a jak się skończą pomysły to pozostanie ćpanie.

Gość gość
po narkotyki siegaja zazwyczaj ludzie ktorzy maja juz wszystko i wszystko osiagneli

Gość gość
A po co ludzie ćpają? Nie lubię się upijać za bardzo, bo to lipa ale kilka razy się upiłam w życiu Najbardziej na imprezie na która poszłam z facetem który nie potrafił tańczyć:)wiadomo o co chodzi! A kolejny z takich mega stanów upojenia alkoholowego miałam na imprezie na która przylazły takie co to ich nie trawię:) i wiadomo o co chodzi...wolałam przespać imprę pod stołem niż cieszyć swe piękne oczy ich widokiem:P

Gość gość
dziś Tak wiem Jednak napisz dlaczego to robią ok? O tym jest temat.

Gość gość
Po co ludzie ćpaja? - Bo to przyjemne. A kiedy przestaje się robić takie przyjemne, to już nie zawsze umieją przestać... Ale też bez przesady - wiele osób używa narkotyków jak inni piwa... ( swoją drogą, alko to też narkotyk)

Gość gość
18:17 No wiesz Afgańska hera uzależnia już po jednym razie i to na całe krótkie życie. Po co zaczynać?

Gość ćpałemwięcwiem
Przyganiał kocioł garnkowi. Ćpasz alkohol a głowę nosisz taaak wysoko. Najgorszy ze s*******i, bo nie dość, że głupi, to jeszcze ego pompuje cudzym kosztem. Baran.

Gość gość
Weź sobie poczytaj o wskaźnikach uzależnień, zwłaszcza w odniesieniu do konkretnych substancji :) I o predyspozycjach genetycznych do uzależnień:) Zamiast pisać głupoty o uzależnieniach od pierwszego razu :) Które mogą być, i owszem, ale nie muszą. Pzdr.

Gość gość
Jestem Bogiem cały film -polecam

Gość gość
"Afganska hera "-po tym stajesz sie terrorysta:)

Gość gość
Jestem Bogiem '' Znam ten film nawet w amerykańskiej wersji(i w tej też wersji kocham najbardziej:P)! Nie słyszeliście o Afgańskiej heroinie? Nie wierze! No wiec to najczystszy towar świata i uzależnia już od 1razu! Uważajcie! Nie będę pisała gdzie jest jej najwięcej.

Gość gość
18:33] No chyba Ty! Nie wierz we wszystko co usłyszysz a będziesz żyć dostatnio i dłużej!:P

Gość marek krupski
Polecam polski film " Że życie ma sens ". Warto.

Gość gość
No więc nikt mi nie odpowiedział:( Po co ludzie ćpają?